Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

Παραδόθηκε στους κατοίκους το αναβαθμισμένο και σύγχρονο Πάρκο Λαού στον Ταύρο

Δημοσιεύθηκε

στις

O Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, εγκαινίασε σήμερα, Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019, το νέο σύγχρονο πάρκο αναψυχής της πόλης, το Πάρκο Λαού στον Ταύρο (Λεωφ. Ειρήνης και Δωρίδος).

Με μία όμορφη τελετή εγκαινίων στο Πάρκο, το οποίο πλημμύρισε από παιδικά χαμόγελα των παιδιών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ταύρου, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα Αττικής, Χρήστου Καπάταη, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου-Ταύρου, των Αντιδημάρχων, των Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων, του Διευθυντή και Εκπαιδευτικών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ταύρου, εκπροσώπων φορέων και συλλόγων της πόλης, αλλά και κατοίκων της Δημοτικής Κοινότητας Ταύρου.

Το αναβαθμισμένο Πάρκο Λαού διαθέτει παιδική χαρά, όργανα γυμναστικής για ενήλικες, γήπεδο τένις και πινγκ-πονγκ, χώρους περιπάτου, αναψυχής και πρασίνου. Το κόστος του έργου ανήλθε στα 100.000€ και η χρηματοδότηση έγινε με πόρους του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά:  «Σήμερα παραδίδουμε στους συμπολίτες μας, όπως είχαμε ήδη προαναγγείλει, ένα σύγχρονο πάρκο αναψυχής, το Πάρκο Λαού στον Ταύρο. Ένας χώρος αναψυχής που αναβαθμίστηκε πλήρως με δημοτικούς πόρους, προϋπολογισμού 100.000€, παρά τη μείωση κατά 60% των εσόδων της Αυτοδιοίκησης τα χρόνια της κρίσης. Είμαι σίγουρος ότι θα χαρούν όλοι οι δημότες μας και κυρίως τα μικρά παιδιά τις δυνατότητες αναψυχής που προσφέρει το πάρκο, ένα πραγματικό στολίδι για το Δήμο μας.»

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ