Ελάτε στην παρέα μας

Μοσχάτου - Ταύρου

Ξεκινούν οι εγγραφές για τα καλλιτεχνικά τμήματα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

Δημοσιεύθηκε

στις

Έπειτα από μια μεγάλη περίοδο αποχής από τις δράσεις πολιτισμού λόγω της πανδημίας, ο Δήμος Μοσχάτου- Ταύρου, επενδύει στον τομέα του Πολιτισμού, διατηρώντας την πεποίθηση ότι αποτελεί το σημαντικότερο πεδίο ενίσχυσης της ανθρώπινης συνείδησης και της κοινωνικής συνοχής.

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου- Ταύρου με τον πολύχρονο σχεδιασμό και την εποπτεία όπως λειτουργίας των καλλιτεχνικών του τμημάτων, σκοπεύει στην εφαρμογή όπως ολοκληρωμένου προγράμματος πολιτιστικής ανάπτυξης του Δήμου.

Οι εγγραφές για τα καλλιτεχνικά τμήματα του Πνευματικού Κέντρου Μοσχάτου-Ταύρου ξεκινούν από τις 24 Σεπτεμβρίου μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.

Τα καλλιτεχνικά εργαστήρια του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Μοσχάτου Ταύρου συνεχίζουν και φέτος τη λειτουργία τους, προσφέροντας στους πολίτες τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν προγράμματα καλλιτεχνικής έκφρασης και δημιουργικής απασχόλησης για μικρούς και μεγάλους.

Λόγω των νέων συνθηκών που επικρατούν στην καθημερινότητα όλων εξαιτίας του Covid- 19, έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα, ώστε η διεξαγωγή των μαθημάτων να πραγματοποιηθεί με τον ασφαλέστερο για όλους τρόπο, ακολουθώντας τις νεότερες οδηγίες του ΕΟΔΥΥ σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση και την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων που εκδίδονται από Γ.Γ. Σύγχρονου Πολιτισμού, όπως τμήματα με περιορισμένο αριθμό μελών, διαρκής καθαρισμός των χώρων, υποχρεωτική χρήση απολυμαντικών και μασκών, επίδειξη εβδομαδιαίου τεστ αντιγόνου (PCR ή rapid test), με εξαίρεση όσους προσκομίζουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει έως 180 ημέρες μετά τη νόσηση), και για τα παιδιά έως 12 ετών: Επίδειξη εβδομαδιαίου self test.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ