Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ξεκινά στις 18 Μαίου το 27ο Μαθητικό Φεστιβάλ του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου

Δημοσιεύθηκε

στις

Το 27ο Μαθητικό Φεστιβάλ του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου, που ξεκινά την Παρασκευή 18 Μαΐου, ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους μικρούς και τους μεγαλύτερους φίλους του για άλλη μία χρονιά, με πλούσιο πρόγραμμα ψυχαγωγικών εκδηλώσεων από τη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα.

Συγκεκριμένα, η έναρξη για το Μαθητικό Φεστιβάλ γίνεται αυτή την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018, στις 19.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο στο Μοσχάτο, όπου το 3ο Γυμνάσιο Μοσχάτου θα παρουσιάσει τις θεατρικές παραστάσεις «Σαν παλιά Φυσαρμόνικα» και την μουσικοχορευτική παράσταση «Χορεύοντας γράφω στη γη αυτά που η ψυχή μου θέλει».

Το Πολιτιστικό Κέντρο «Θ. Αγγελόπουλος» στο Μοσχάτο (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού), ο Δημοτικός θερινός κινηματογράφος «Μασκώτ» στον Ταύρο (Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως 2) και το θεατράκι στο π. Δημαρχείο Ταύρου (Πειραιώς και Επταλόφου) φιλοξενούν για δύο μήνες, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, θεατρικές και μουσικοχορευτικές παραστάσεις, εκθέσεις και τα πολιτιστικά δρώμενα που έχουν ετοιμάσει τα σχολεία, οι Σύλλογοι Γονέων και η Ένωση Γονέων, το Πνευματικό Κέντρο και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου.

Στο Φεστιβάλ συμμετέχει το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΣΤΑΘΜΟΣ και το ΚΔΑΠ «Δημήτρειο», ενώ στο πλαίσιο του Φεστιβάλ έχουν οργανωθεί δύο παράλληλες εκδηλώσεις που απευθύνονται στο σύνολο των συμμετεχόντων του Φεστιβάλ. Το αφιέρωμα στην μνήμη του Ελευθέριου Βενιζέλου με παρουσιάσεις, προβολές, χορευτικά δρώμενα και εκθεσιακό υλικό και η πρώτη παρουσίαση του σατιρικού έργου Επισκοπούντες, βασισμένη στο ομώνυμο έργο του Λουκιανού.

Το πλήρες πρόγραμμα του μαθητικού φεστιβάλ έχει αναρτηθεί στη σελίδα του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου: www.dimosmoschatoutavrou.gr.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ