Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Μειωμένες τιμές σε pcr και rapid test για τις ευπαθείς ομάδες του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου συνεχίσει τα προληπτικά τεστ για τους εργαζόμενους, τις κοινωνικές δομές και τις ευπαθείς ομάδες.

“Διαπραγματευτήκαμε με το συμβαλλόμενο εργαστήριο την τιμή χρέωσης των PCR και rapid test που πραγματοποιούνται με δαπάνες του Δήμου μας.

Πετύχαμε η τιμή από 1/1/2022 να είναι στα 25 ευρώ σε σχέση με το πλαφόν που έχει οριστεί στα 47 ευρώ. Για τα rapid test η τιμή θα είναι 4 ευρώ.

Με βάση την παραπάνω διαπραγμάτευση του Δήμου μας και οι εργαζόμενοι του Δήμου που θα πραγματοποιούν PCR ή rapid test όταν απαιτείται δική τους δαπάνη καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους, θα καταβάλλουν τα ίδια μειωμένα ποσά. Επίσης, τα σχολεία, τα αθλητικά σωματεία και οι Σύλλογοι της πόλης θα διενεργούν τα τεστ σύμφωνα με τις παραπάνω τιμές.”, αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου δήλωσε: «Στην αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης ανταποκριθήκαμε από την πρώτη στιγμή με συνέπεια και αποτελεσματικότητα κρατώντας ενωμένη την τοπική κοινωνία. Ο Δήμος μας δεν φείδεται σε τίποτα προκειμένου να διασφαλίσουμε με κάθε τρόπο την υγεία των συμπολιτών μας. Συνεχίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις με συνέπεια και αυταπάρνηση και είμαστε στην πρώτη γραμμή στη μάχη με τον αόρατο εχθρό για την προστασία της δημόσιας υγείας. Παρακολουθούμε από κοντά όλες τις εξελίξεις και άμεσα ενεργούμε. Είμαστε πάντα αλληλέγγυοι με όσους έχουν ανάγκη».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ