Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Εκδηλώσεις βράβευσης των σχολείων για τη σχολική δράση «Πάμε Ανακύκλωση» του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Τρίτη 28 & την Πέμπτη 30 Μαΐου 2024, πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις βράβευσης των σχολείων του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου στην πλατεία Αττάλειας στον Ταύρο και στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στο Μοσχάτο αντίστοιχα, για τη συμμετοχή τους στη σχολική δράση «Πάμε Ανακύκλωση». Οι βραβεύσεις πραγματοποιήθηκαν στις 12:30, ενώ από νωρίς οι μαθητές της Β’ Τάξης των Δημοτικών σχολείων ψυχαγωγήθηκαν στο περιβαλλοντικό πάρκο του Followgreen.

Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκε ο δήμαρχος, Ανδρέας Ευθυμίου, η αντιδήμαρχος  Παιδείας – Δια βίου μάθησης- Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης, Αικατερίνη Καρύδη, ο αντιδήμαρχος Κυκλικής Οικονομίας – Καθαριότητας – Ανακύκλωση,  Αθανάσιος Ντερέκας και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Σχολικού Αθλητισμού, Σχολικών αγώνων, Μαζικού αθλητισμού, Λειτουργίας Αθλητικών εγκαταστάσεων, Πρασίνου και Παιδικών Χαρών, Γεώργιος Φελλάς, οι οποίοι επικρότησαν τους μαθητές για την εξαιρετική προσπάθειά τους.

Η αντιδήμαρχος κα Καρύδη μαζί με τον αντιδήμαρχο κο Ντερέκα, τιμώντας τους μαθητές για την προσπάθειά τους, παρέδωσαν στους διευθυντές/εκπροσώπους των σχολείων που πρώτευσαν στη σχολική δράσ  έπαινο συμμετοχής, χρηστικό δώρο, καθώς και ένα βραβείο για το σχολείο τους.

Επιπλέον, όλα τα σχολεία παρέλαβαν επαίνους συμμετοχής για την προσπάθειά τους.

Ο δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι συνεχάρησαν τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που πέτυχαν. Συγκεκριμένα, 3.529 μαθητές  από 25 σχολεία συγκέντρωσαν συνολικά 8.601 κιλά από 5 υλικά (χαρτί, πλαστικό, αλουμίνιο, μπαταρίες και λαμπτήρες).

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί πως η στήριξη των σχολείων από τα μέλη της δημοτικής πλατφόρμας ανακύκλωσης του Δήμου ήταν υψηλή, καθώς έγινε συνολική δωρεά 94.609 πόντων επιβράβευσης.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ