Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Αλλάζουν ριζικά οι παδικές χαρές του Ταύρου [Εικόνες]

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η ανακατασκευή καθώς και η τοποθέτηση νέου εξοπλισμού με όργανα και παιχνίδια σε παιδικές χαρές της Ενότητας Ταύρου.

Το έργο αφορά οκτώ παιδικές χαρές στον Ταύρο, και ήδη γίνονται εργασίες:

  • Στις δύο παιδικές χαρές στην οδό Αθηνάς
  • Στην παιδική χαρά στην οδό Αγίας Σοφίας
  • Στην παιδική χαρά στην πλατεία του Ι.Ν. Εσταυρωμένου

Η χρηματοδότηση του έργου προέρχεται από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών, ενώ σύντομα πρόκειται να δημοπρατηθεί το έργο ανακατασκευής των παιδικών χαρών και της Ενότητας Μοσχάτου, στα πλαίσια αναπτυξιακών προγραμμάτων.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για το θέμα τα εξής: «Μας γεμίζει ικανοποίηση το γεγονός ότι οι παιδικές χαρές γίνονται πιο όμορφες, πιο ασφαλείς και μοντέρνες για τα παιδιά της πόλης μας. Εργαζόμαστε με συνέπεια, τηρώντας τις δεσμεύσεις μας, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που έχουν προκύψει από την υγειονομική κρίση.

Συνεχίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών, δίνοντας νέα πνοή στις γειτονιές μας, τιμώντας την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας. Με τον επικείμενο διαγωνισμό θα πραγματοποιηθούν εργασίες ευρείας κλίμακας και στις παιδικές χαρές του Μοσχάτου, ολοκληρώνοντας μια μεγάλη και αναγκαία παρέμβαση σε όλες τις παιδικές χαρές της πόλης μας, οι οποίες θα είναι έτοιμες να υποδεχτούν τους μικρούς μας φίλους»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ