Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ψυχωμένη η ΑΕ Μεταμόρφωσης αλλά δεν έφτασε

Δημοσιεύθηκε

στις

Γνώρισε την ήττα και από τον ΑΟ Ιλίου

Σε ένα δυνατό παιχνίδι, ο ΑΟ Ιλίου επικράτησε της ψυχωμένης ΑΕ Μεταμόρφωσης με 2-1.

Έφτασε έτσι τους 28 βαθμούς και είναι στην 3η θέση μαζί με τον Αστέρα Ζωγράφου. Από την άλλη πλευρά η ΑΕ Μεταμόρφωσης πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της, αλλά και πάλι δεν πήρε τίποτα από το ματς, μένοντας στους 3 βαθμούς.

Κόντρα στην ροή του αγώνα στο 33′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Ντιέξι έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ έκανε το 1-0, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 45′ όταν ο Λερούτσος με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-1.

Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 68′ όταν το σουτ του Περιβολαράκη πέρασε μόλις άουτ. Στο 70′ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Μπαντίνογλου με δεύτερη κίτρινη, ενώ στο 72′ το πλασέ του Mπούσκου από πλάγια σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 78′ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι θεωρώντας ότι η μπάλα βρήκε το χέρι αμυντικού. Ο ΑΟ Ιλίου στο 81′ με τον Ζήκο έκανε το 1-2.

ΑΕ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ: Φούσκας, Χατζηιωαννίδης (89′ Δημητρός), Κλετσίδης, Περιβολαράκης, Τούντας, Ζάχαρης (83′ Ρασίντ), Τουρέ, Μπούσι, Ντιέξι, Παπαρδάκης (71′ Καραβάνας), Μπαντίνογλου.
ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Αδαμόπουλος, Κιτσώνης, Μπισμπίκης (83′ Μάλλιος), Δαούτης, Μπούσκος, Ζήκος, Κουργιαλής (46′ Γιώτης), Παπαδημητρίου, Φούρλας, Λερούτσος (90′ Καλογήρου), Κορωνιός (46′ Τζώρτζης).

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ