Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Φιλία σε κάθε Ηλικία: Πρόσκληση για συμμετοχή στο πρόγραμμα από το Δήμο Μεταμόρφωσης

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μεταμόρφωσης συνεχίζει να εφαρμόζει το πρόγραμμα “Φιλία σε κάθε Ηλικία” για άτομα της Τρίτης Ηλικίας που κατοικούν στο Δήμο.

Στόχος του προγράμματος είναι η καταπολέμηση της μοναξιάς και της κοινωνικής απομόνωσης ατόμων Τρίτης Ηλικίας μέσα από την ανθρώπινη επαφή και την ανάπτυξη δεσμών φιλίας.

Οι εθελοντές αποτελούν την κινητήρια δύναμη του προγράμματος Φιλία σε κάθε Ηλικία, στην προσπάθεια καταπολέμησης της μοναξιάς.

Για να γίνει κάποιος εθελοντής, δεν χρειάζεται να διαθέτει συγκεκριμένες γνώσεις, αλλά συνέπεια, ειλικρίνεια και διάθεση για κοινωνική προσφορά!

Η σχετική πρόσκληση αναφέρει: “Εάν γνωρίζεις κάποιο άτομο της Τρίτης Ηλικίας που θα μπορούσε να επωφεληθεί από το πρόγραμμα Φιλία σε κάθε Ηλικία μπορείς και εσύ να συμβάλλεις διότι στεκόμαστε δίπλα στους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας που ζουν μόνοι.

Για να δηλώσεις συμμετοχή ή για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στη Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μεταμόρφωσης στο τηλέφωνο‪ 2132012988 ή στο email [email protected].”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ