Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Την επέτειο του “ΟΧΙ” γιόρτασε ο Δήμος Μεταμόρφωσης

Δημοσιεύθηκε

στις

Με λιτότητα, σύμφωνα με τα προληπτικά μέτρα προστασίας, πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις τιμής για την επέτειο του «ΟΧΙ» της 28ης Οκτωβρίου, στο Δήμο Μεταμόρφωσης.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, ενώ ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Ηρώων.

Το «παρών» έδωσαν- μεταξύ άλλων- η εκπρόσωπος της Περιφέρειας Αττικής και
Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Ελένη Δουνδουλάκη, ο Δήμαρχος της πόλης Στράτος Σαραούδας, οι Αντιδήμαρχοι, η Πρόεδρος και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων, της Ελληνικής Αστυνομίας, Συλλόγων, Σωματείων και Οργανώσεων.

Σε δήλωσή του ο κ. Σαραούδας ανάφερε: «Σήμερα γιορτάζουμε μια ακόμα ένδοξη σελίδα της ιστορίας. Το μεγάλο «ΟΧΙ» στον φασισμό και το μεγάλο «ΝΑΙ» στην Ελευθερία. Μια ακόμα τρανταχτή απόδειξη του τι μπορούν να πετύχουν οι Έλληνες, όταν είναι ενωμένοι. Εύχομαι σε όλες και όλους του χρόνου να γιορτάσουμε αυτή τη μέρα χωρίς μάσκες και όπως της αρμόζει. Και να είμαστε όλοι υγιείς και παρόντες. Χρόνια Πολλά, Ελλάδα, Χρόνια Πολλά, Μεταμόρφωση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ