Τα παιδιά του Δήμου Μεταμόρφωσης διασκέδασαν σε μια ξεχωριστή αποκριάτικη γιορτή [Εικόνες]

0

Μια ξεχωριστή αποκριάτικη γιορτή για τα παιδιά του Δήμου Μεταμόρφωσης πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 23 Φεβρουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου.

Ο χώρος γέμισε από νωρίς με χαρούμενα παιδικά πρόσωπα και τους γονείς τους. Το πρόγραμμα της γιορτής το οποίο είχε σχεδιαστεί από το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση, εκτός από τα παραδοσιακά αποκριάτικα και τις δράσεις που αγαπούν τα παιδιά όπως γαϊτανάκι, κατασκευές αποκριάτικων αξεσουάρ, άφθονο μαλλί της γριάς και μπαλονοκατασκευές, περιελάμβανε και την παράσταση κουκλοθέατρου «Θρασύβουλος, ένας ποντικός με καρδιά από παρμεζάνα», η οποία κέρδισε το ζεστό χειροκρότημα μικρών και μεγάλων.

Με το πέρας της παράστασης τα παιδιά φωτογραφήθηκαν με τις κούκλες και τους κουκλοπαίχτες, ενώ η γιορτή συνεχίστηκε με αμείωτο κέφι ως τις πρώτες μεσημβρινές ώρες.

Χαιρετισμό και ευχές απηύθυναν τόσο ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, κ. Γιάννης Μπάλτας, όσο και η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Μεταμόρφωσης, κα Χριστίνα Αντωνοπούλου.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.