Ελάτε στην παρέα μας

Μεταμόρφωσης

Στην ΚΤΥΠ ΑΕ ο Σ. Σαραούδας – Σύσκεψη για τα έργα σε σχολεία της Μεταμόρφωσης

Δημοσιεύθηκε

στις

Την έδρα της εταιρείας Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. (ΚΤΥΠ), επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας όπου είχε συνάντηση με τον Προέδρο, Τίμο Κατσίπο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Θανάση Γιάνναρη.

Στη σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν και υπηρεσιακοί παράγοντες των δύο φορέων συζητήθηκαν αρχικά η επικείμενη ολοκλήρωση της κατασκευής του 2ου Λυκείου, στη συνέχεια η δημιουργία του 10ου Νηπιαγωγείου, μετά την διεκδίκηση και ευόδωση της αναβάθμισής του, από το Υπουργείο Παιδείας, σε τετραθέσιο, καθώς και τέλος, η συνεργασία του Δήμου Μεταμόρφωσης με την Περιφέρεια Αττικής και τις ΚΤΥΠ για την ενεργειακή αναβάθμιση του 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Μεταμόρφωσης.

Ο κ. Σαραούδας ενημέρωσε ότι μέχρι το τέλος του έτους θα είναι έτοιμες οι μελέτες αναβάθμισης επιπλέον σχολείων, πέραν του δύο δημοτικών των οποίων τις μελέτες κατέθεσε και τα οποία έρχονται να προστεθούν στα ήδη ενταγμένα έργα σε Πράσινο Ταμείο και Περιφέρεια Αττικής (ΠΕΠ).

Από την πλευρά του ο κ. Κατσίπος και ο κ. Γιάνναρης αναγνώρισαν την ταχύτητα με την οποία γίνονται όλες οι απαραίτητες διεκδικήσεις για την υλοποίηση αυτών των έργων και δεσμεύτηκαν να συμβάλλουν στην ολοκλήρωσή τους.

Μάλιστα οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν να συναντηθούν σύντομα ξανά, ώστε να δουν μαζί την εξέλιξη των έργων.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ