Ελάτε στην παρέα μας

Μεταμόρφωσης

Προληπτικός έλεγχος και ενημέρωση για την οστεοπόρωση στο Δήμο Μεταμόρφωσης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας, Πεταλούδα σε συνεργασία με τον Δήμο Μεταμόρφωσης διοργανώνουν σημαντική εκδήλωση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021.

Κύριος στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κόσμου γύρω από την οστεοπόρωση.

Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 4/10/2021 θα πραγματοποιηθούν δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι οστικής πυκνότητας. Οι εξετάσεις θα γίνουν στο χώρο του A’ KAΠΗ ΜΕΤ/ΣΗΣ (Κ.ΒΑΡΝΑΛΗ 34) και ώρες 10:00 έως 14:00. Η κα Σοφία Βλάχου, Ενδοκρινολόγος θα παραχωρήσει δωρεάν συμβουλευτική στα άτομα που έχουν εξεταστεί.

Η πρόσκληση στην εκδήλωση αφορά άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα θέμα υγείας που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πρόβλημα με σοβαρές επιπτώσεις. Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας, Πεταλούδα πρεσβεύει πως η ενημέρωση αποτελεί την αρχή της πρόληψης και της σωστής αποκατάστασης και συμβουλεύει τόσο τους νέους όσο και τους μεγαλύτερους να παρακολουθούν θέματα υγείας ακόμη κι αν δεν τους αφορούν άμεσα.

Θα τηρηθούν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον περιορισμό της διασποράς της Covid-19 καθώς και τα προκαθορισμένα ραντεβού.

Πληροφορίες και κλείσιμο ραντεβού στο τηλέφωνο: 2132012989,ώρες 8.30πμ-15.30μμ.

Υπεύθυνη επικοινωνίας: ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ