Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

«Παγώνει» την αγορά οικοπέδου ο νέος Δήμαρχος Μεταμόρφωσης Στράτος Σαραούδας

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, για την αγορά οικοπέδων από την απερχόμενη δημοτική αρχή, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η επιμονή και η βιασύνη της απερχόμενης δημοτικής αρχής για την απευθείας αγορά οικοπέδων δεν είναι απλά πρωτόγνωρη αλλά κι εξαιρετικά περίεργη.

Οι πολίτες της Μεταμόρφωσης πρόσφατα αποδοκίμασαν αυτή την απόφαση, ενώ κι εγώ προσωπικά κάλεσα τον Δήμαρχο να μην την υλοποιήσει και να αφήσει το ζήτημα ανοιχτό για την επόμενη Δημοτική Αρχή.

Δυστυχώς, όμως, ο ίδιος επιμένει – μάλιστα μέσα στον Αύγουστο και κατά τις τελευταίες ημέρες της θητείας του- οπότε είμαι αναγκασμένος, προκειμένου να υπερασπιστώ το δημόσιο συμφέρον, να επιδιώξω την αναβολή της συγκεκριμένης κίνησης.

Προς αυτή την κατεύθυνση κατέθεσα στο Ελεγκτικό Συνέδριο «Αίτημα Μη Έγκρισης» για την αγορά οικοπέδου η οποία απαιτεί έγκριση από το  Συνέδριο, ενώ για μια ακόμη φορά καλώ τη νυν Δημοτική Αρχή να επιδείξει στοιχειώδη συναίνεση και να σεβαστεί την λαϊκή εντολή.

Επ’ ευκαιρία θέλω να ενημερώσω όλους όσους εμπλέκονται στην υπόθεση των οικοπέδων (δημοτικοί υπάλληλοι, συμβολαιογράφοι, δικηγόροι, μηχανικοί κα) ότι βούλησή μας είναι οι συγκεκριμένες αγορές να μην προχωρήσουν μέσα στον Αύγουστο».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ