Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Πήραν πίσω τη ζωή τους οι 20 εργαζόμενοι του Δήμου Μεταμόρφωσης

Δημοσιεύθηκε

στις

Η δημοτική αρχή απέσυρε την έφεση που είχε ασκήσει η προηγούμενη διοίκηση

Χρειάστηκε να αγωνιστούν για δέκα ολόκληρα χρόνια οι 30 εργαζόμενοι του Δήμου Μεταμόρφωσης, οι οποίοι αν και είχαν περάσει με το ΦΕΚ ως αορίστου στο δήμο, μετά την άσκηση έφεσης από την προηγούμενη δημοτική αρχή, για να επαναπροσληφθούν.

Αυτό έγινε στις αρχές της εβδομάδας οι 20 πλέον εργαζόμενοι, καθώς κάποιοι συνταξιοδοτήθηκαν και άλλοι δυστυχώς δεν βρίσκονται, πλέον, ανάμεσά μας ξεκίνησαν να εργάζονται ξανά στο Δήμο Μεταμόρφωσης και μπορούν να βλέπουν με αισιοδοξία το μέλλον.

Ο λόγος που πλέον μπόρεσαν αυτοί οι άνθρωποι να επιστρέψουν στις εργασίες τους είναι πως η δημοτική αρχή του κ. Σαραούδα απέσυρε την έφεση κι έτσι υλοποιήθηκε η απόφαση του δικαστηρίου για την επαναπρόσληψή τους.

Αναλυτικά από την Επιτροπή Συμπαράστασης δημοτών Μεταμόρφωσης, φίλων και συγγενών εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: “Μετά από 10 σκληρά και δύσκολα χρόνια ανεργίας που διένυσαν οι εργαζόμενοι του Δήμου Μεταμόρφωσης με αλλεπάλληλα δικαστήρια και εφέσεις είναι πάλι στη δουλειά τους, πάλι στη θέση τους. Η δικαίωση τούς είναι πλέον πραγματικότητα χάρις στην απόσυρση της έφεσης που έκανε η καινούρια δημοτική αρχή, στην έφεση την οποία κατέφυγε η προηγούμενη. Χαιρετίζουμε την απόφαση της νέας δημοτικής αρχής. Τον δήμαρχο Στράτο Σαραούδα που από την πρώτη στιγμή ήταν στο πλευρό τους, τις δημοτικές παρατάξεις που στάθηκαν δίπλα τους, τον λαό της Μεταμόρφωσης που με πολλή χαρά και δάκρυα στα μάτια πήρε το μεγάλο νέο ότι επιστρέφουν στη δουλειά τους.”

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ