Ελάτε στην παρέα μας

Εκδηλώσεις

Μουσικοχορευτική παράσταση στη Μεταμόρφωση από τον Σύλλογο “Οι Δόλοπες”

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Χορευτικής Έκφρασης & Λαογραφικής Μελέτης “ΟΙ ΔΟΛΟΠΕΣ”, με έδρα στη Μεταμόρφωση, αφορμώμενος από το κλείσιμο της φετινής χορευτικής χρονιάς, διοργανώνει την Κυριακή 16 Ιουνίου Μουσικοχορευτική Παράσταση με ζωντανή παραδοσιακή ορχήστρα, στο Ανοιχτό Θέατρο έναντι του Προαστιακού Σταθμού Μεταμόρφωσης. 

Θα ακολουθήσει ανοιχτό γλέντι για όλους με δωρεάν είσοδο.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά το μουσικό σχήμα ΟΙ ΒΛΑΜΗΔΕΣ. με σκοπούς από πολλές περιοχές της Ελλάδας και ο Γιάννης Μιχαηλίδης (ποντιακή λύρα-τραγούδι).

Στις δραστηριότητες του Συλλόγου «ΟΙ ΔΟΛΟΠΕΣ» περιλαμβάνονται η λειτουργία τμημάτων (παιδικό-νεανικό και ενηλίκων) εκμάθησης παραδοσιακών χορών και η διοργάνωση σεμιναρίων, γλεντιών και εκδρομών λαογραφικού χαρακτήρα. Με τη νέα χορευτική χρονιά θα ξεκινήσει η λειτουργία τμήματος χορωδίας και τμημάτων εκμάθησης παραδοσιακών μουσικών οργάνων.

Με μπροστάρη τον Γιώργο Κόνιαρη, πρόεδρο-χοροδιδάσκαλο και με συνοδοιπόρους χοροδιδασκάλους τους κκ Χρήστο Λιόντη και Κωνσταντίνο Παυλίδη, ο Σύλλογος φιλοδοξεί να μετεξελιχθεί σε ένα ολοκληρωμένο κέντρο πολιτισμού με σεβασμό στη λαϊκή μας παράδοση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ