Με νέο όχημα ενισχύεται η Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Μεταμόρφωσης

0

Ενισχύεται το έργο της Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας του Δήμου Μεταμόρφωσης με την παραχώρηση ενός επιβατικού αυτοκινήτου από γνωστή εταιρεία, στα πλαίσια της Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης.

Το αυτοκίνητο παρέλαβαν, ο Δήμαρχος της πόλης, κ. Στράτος Σαραούδας, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, Πάνο Λουσίδη, και στελέχη της Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου, από την Ντένη Θεοχαράκη, Αντιπρόεδρο και Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλο της εταιρίας.

Ο κ. Σαραούδας δήλωσε σχετικά: «Στη Μεταμόρφωση ο αγώνας κάλυψης των αναγκών ευάλωτων οικονομικά οικογενειών είναι καθημερινός και ιδιαίτερα σημαντικός. Είναι υποχρέωσή μας, ως Δήμος και ως Άνθρωποι, να είμαστε δίπλα σε όσους μας έχουν ανάγκη. Οι κοινωνικές μας δομές, με τη «Η Βοήθεια στο Σπίτι», το Κοινωνικό Παντοπωλείο, την καθημερινή παροχή γεύματος και το Κέντρο Κοινότητας, εξυπηρετούν καθημερινά δεκάδες δικαιούχους συμπολίτες μας, των οποίων ο αριθμός έχει αυξηθεί σημαντικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Ένα έργο το οποίο από σήμερα θα είναι πιο εύκολο, χάρη στην παραχώρηση ενός αυτοκινήτου, για το οποίο ευχαριστούμε την κα Θεοχαράκη και το οποίο από σήμερα κιόλας τίθεται στη διάθεση της Κοινωνικής μας Υπηρεσίας».

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.