Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ: Μπήκαν οι μπουλντόζες για την κατασκευή του 2ου Λυκείου Μεταμόρφωσης [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Δημοσιεύθηκε

στις

Μία ημέρα που την περίμεναν πολλά χρόνια στην πόλη της Μεταμόρφωσης ήταν η 28η Νοεμβρίου 2019, καθώς ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή του 2ου Λυκείου.

Όσοι παρακολουθείτε τα θέματα της Μεταμόρφωσης θα ξέρετε πως η κατασκευή του σχολικού κτιρίου που θα φιλοξενήσει το 2ο Λύκειο της πόλης ήταν κάτι περισσότερο από επιτακτική ανάγκη.

Τελικά, μετά από προσπάθειες πολλών ετών και με την υποχώρηση από πλευράς του δήμου να φτιαχτεί το σχολείο, στο ακίνητο του πρώην ΟΣΚ (Τατοΐου και Λεβαδείας, δίπλα στο 1ο Λύκειο δηλαδή) και όχι στην περιοχή του Προφήτη Ηλία (οικόπεδο Λαμπάκη, σε άλλη πλευρά της πόλης δηλαδή) οι μπουλντόζες έπιασαν δουλειά και σύμφωνα με τη σύμβασή που έχει υπογραφεί θα πρέπει σε 18 μήνες να έχει παραδοθεί το σχολείο για χρήση.

Θυμίζουμε πως για να αντιμετωπιστούν οι μεγάλες ανάγκες που δεν μπορούσαν να καλυφθούν από το υπάρχον 1ο Λύκειο, λειτουργεί εδώ και τρία χρόνια το 2ο Λύκειο στο κτίριο του διαδημοτικού γυμνασίου Μεταμόρφωσης – Ηρακλείου, δημιουργώντας βέβαια, σημαντικά προβλήματα και αντιδράσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ