Δήμος Μεταμόρφωσης: Δρομολόγηση δράσεων σε συνεργασία με το ΕΕΑ

0

Τηλεδιάσκεψη εργασίας είχε σήμερα η Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Μεταμόρφωσης, Δήμητρα Σκοπελίτη, με τον Αντιπρόεδρο του Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ε.Ε.Α), Ηλία Μάνδρο.

Η συζήτηση κινήθηκε με θέμα την οργάνωση δράσεων ενημέρωσης και στήριξης της τοπικής επιχειρηματικότητας, μέσα από μια δέσμη παροχών, όπως την δωρεάν κατασκευή ιστότοπου, τις δωρεάν ανταποδοτικές υπηρεσίες συμβουλευτικής σε φοροτεχνικά και νομικά θέματα, την ενημέρωση για την διεκδίκηση επιχορήγησης μέσω ΕΣΠΑ, καθώς τις επιστρεπτέες (και μη) επιχορηγήσεις και την οργάνωση επιμορφωτικών σεμιναρίων.
Μετά το πέρας της σύσκεψης η Αντιδήμαρχος τόνισε τη «σημασία στήριξης των επιχειρήσεων της Μεταμόρφωσης σε αυτή τη δύσκολη περίοδο», προσθέτοντας ότι αποτελεί «μια βασική προτεραιότητα τόσο προσωπική όσο και του συνόλου της δημοτικής αρχής». «Προς αυτή την κατεύθυνση διαπιστώθηκε ότι το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών έχει τη δυνατότητα να διαδραματίσει -και διαδραματίζει- ένα σημαντικό ρόλο, με πολλές και αποδοτικές πρωτοβουλίες. Πρωτοβουλίες στις οποίες δηλώνουμε «παρόντες» και προσαρμόζουμε στις ανάγκες μας. Ήταν λοιπόν μια ιδιαίτερα χρήσιμη τηλεδιάσκεψη, όπου τέθηκαν τα θεμέλια μιας ευρύτερης συνεργασίας του Δήμου Μεταμόρφωσης και του Ε.Ε.Α, προς όφελος των επιχειρήσεων της πόλης μας. Μια συνεργασία τους καρπούς της οποίας θα δούμε τους προσεχείς μήνες», επεσήμανε η κα Σκοπελίτη.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.