Αιμοδοσία στην Μεταμόρφωση αφιερωμένη στην Ελεάννα Ναβροζίδη

0

Ο Σύνδεσμος “Κωστάκης Μεσογίτης” πραγματοποιεί την 73η Εθελοντική Αιμοδοσία του στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μεταμόρφωσης την Κυριακή 9 Ιουνίου (9:00-13:30) και τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019 (9:00-20:00).

Η Αιμοδοσία είναι αφιερωμένη στη μνήμη της Ελεάννας Ναβροζίδη, ενός χαρισματικού πλάσματος που τα τελευταία χρόνια ο Σύνδεσμος είχε τη χαρά να έχει δίπλα του.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύνδεσμος της Μεταμόρφωσης: “Η Ελεάννα ήταν ένα κορίτσι που πραγματικά μας έδινε δύναμη και κουράγιο αντί να του δίνουμε, μιας και αντιμετώπιζε σοβαρό θέμα υγείας…
10 χρόνια δύσκολα και 38 μήνες αναμονής για ένα μόσχευμα καρδιάς για να μπορέσει να ζήσει αυτό που δικαιούται…
Τη Μεγάλη Παρασκευή το μόσχευμα βρέθηκε μετά από το μεγάλο ΝΑΙ οικογένειας, δυστυχώς, νέου δότη. Στο Ωνάσειο έκαναν τα πάντα, αλλά παρά τις ιδανικές συνθήκες τα πράγματα δεν πήγαν όπως όλοι ελπίζαμε… Διότι δυστυχώς, τα πράγματα δεν πάνε πάντοτε όπως περιμένουμε…
Το κορίτσι μας, η Ελεάννα μας, βρίσκεται πια στην «Γειτονιά των Αγγέλων» κι εμείς, την ευχαριστούμε από «καρδιάς» για τα μαθήματα δύναμης και αξιοπρέπειας που μας έδωσε…”.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.