Ελάτε στην παρέα μας

Μαρκοπούλου Μεσογαίας

O αξιαγάπητος «Πίτερ Ράμπιτ» στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις»

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις», εξασφάλισε και παρουσιάζει τον σκανταλιάρη, αλλά αξιαγάπητο «ΠΙΤΕΡ ΡΑΜΠΙΤ», από τη Μεγάλη Πέμπτη 5/4 έως και την Τετάρτη του Πάσχα, 11/4.

Η προβολή της ταινίας θα γίνεται στις 19:00 και στις 21:00 το βράδυ με γενική είσοδο 7 ευρώ, ενώ κάθε Τετάρτη τα δύο εισιτήρια θα πωλούνται στην τιμή του ενός.

Οι προβολές δεν θα γίνουν την Μεγάλη Παρασκευή.

Υπόθεση ταινίας

Η ταινία είναι βασισμένη στους χαρακτήρες και τις ιστορίες του «Peter Rabbit» της Beatrix Potter. Οι πρώτες του ιστορίες χρονολογούνται από το 1902, και μέχρι το 1912.

Οι περιπέτειές του φιλοξενήθηκαν σε πέντε βιβλία αφιερωμένα στις σκανταλιές του. Ο λόγος για τον Πίτερ Ράμπιτ, που μέχρι και σήμερα έχει αποτελέσει έμπνευση για δεκάδες επανεκδόσεις και διασκευές, κρατώντας συντροφιά σε εκατομμύρια παιδιά.

Και τώρα ήρθε η ώρα για την πρώτη κινηματογραφική live action απόδοση, με τον γνωστό ηθοποιό Φάνη Μουρατίδη να δανείζει την φωνή του, στον σκανταλιάρη και υπερκινητικό Πήτερ στην ταινία «Πίτερ Ράμπιτ».

Σε αυτή την πρώτη κινηματογραφική ταινία, ο Πίτερ Ράμπιτ, σκανταλιάρης και τολμηρός ήρωας όπως πάντα, τα βάζει με τον κύριο McGregor (Domhnall Gleeson) και η διαμάχη τους γίνεται χειρότερη από ποτέ. Η αιτία; Και οι δύο τους θέλουν να κερδίσουν την καρδιά της γλυκύτατης, φιλόζωης γειτόνισσας τους (Rose Byrne). Ο καθένας με τα δικά του τεχνάσματα και σχέδια, μα το «στρατόπεδο» του Πήτερ ολοένα και μεγαλώνει με σύσσωμη την παρέα του δάσους να ετοιμάζεται να κάνει απόβαση.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ