Ελάτε στην παρέα μας

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Σε κατάμεστη αίθουσα η επίσημη πρώτη του Χρήστου Δρίτσα για τον δήμο Μαρκοπούλου – Πόρτο Ράφτη

Δημοσιεύθηκε

στις

Η προεκλογική περίοδος άνοιξε στο δήμο Μαρκοπούλου-Πότο Ράφτη με την πρώτη εκδήλωση να πραγματοποιεί η δημοτική παράταξη «Μπορούμε Αλλιώς» με επικεφαλής τον Χρήστο Δρίτσα όπου με την παρουσία πλήθους κόσμου ο πήχης μπήκε ψηλά.

Πολλές σημαντικές παρουσίες έδωσαν το «παρών» όπως ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου, πολλά στελέχη της Αυτοδιοίκησης αλλά και εκατοντάδες δημότες σε μια κατάμεστη αίθουσα.
Ο υποψήφιος δήμαρχος παρουσίασε τους βασικούς προγραμματικούς άξονες του συνδυασμού του, καθώς και τα πρώτα ονόματα που θα στελεχώσουν τον συνδυασμό του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Δρίτσας, με ανάρτησή του στα social media ευχαρίστησε του δημότες Μαρκoπούλου – Πόρτο Ράφτη που τον τίμησαν με την παρουσία τους. Συγκεκριμένα η ανάρτηση είχε ως εξής:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!!!
Θέλω μέσα από την καρδιά μου, να ευχαριστήσω όλους όσους χθές μας τίμησαν με την παρουσία τους, στο ξεκίνημα της προσπάθειας μας!!!!!!
Η προσέλευση πραγματικά συγκινητική, το κλίμα έντονα φορτισμένο συναισθηματικά, μας δίνει δύναμη και ώθηση για την συνέχεια!!!!!
Το Μαρκόπουλο και το Πόρτο Ράφτη απέδειξαν χθες ότι Μπορούνε Αλλιώς!!
Ένα ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!!!
“Mporoume allios”

Ποιος είναι ο Χρήστος Δρίτσας

“Γεννήθηκε το 1971 στο Μαρκόπουλο, στο οποίο κατοικεί έως σήμερα. Τελείωσε το Λύκειο Μαρκοπούλου, την Τ.Ε.Σ. ως Ηλεκτρολόγος Ηλεκτρονικός και το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του IST. Εργάζεται ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε Οινοβιομηχανία της περιοχής και έχει τελειώσει την Σχολή Λαζαράκη ως Οινοχόος. Από το 1986, συμμετέχει στα κοινά με την εκλογή του ως Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μαρκοπούλου. Από το 1992 έως και το 2004, υπηρετεί την Οργάνωση από διάφορες θέσεις (Πρόεδρος Νομαρχιακής Επιτροπής, Μέλος Κεντρικής Επιτροπής, Μέλος Εκτελεστικού Γραφείου). Από το 2004 έως το 2010, εκλέγεται Μέλος της ΝΟΔΕ Αν. Αττικής και επιλέγεται από τον τότε Πρόεδρο Κώστα Καραμανλή, ως Μέλος της Κεντρικής Γραμματείας Οργανωτικού. Το 2010 εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό “ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ”. Το 2012 συμμετέχει στις Εθνικές Εκλογές ως Υποψήφιος, με την ΔΗΣΥ της Ντόρας Μπακογιάννη.

Ως Δημοτικός Σύμβουλος, καθώς και ως Πρόεδρος του Συμβουλίου Μεταναστών και Αντιπρόεδρος της ΚΔΕΜ, ανέλαβε την εργασιακή αποκατάσταση των Συμβασιούχων του Δήμου με επιτυχία, την Οικονομική Επιχορήγηση για την αποπληρωμή των χρεών του Δήμου, με το ποσό των 12.500.000 ευρώ και την κατάρτιση Προϋπολογισμών.”
Ο Χρήστος Δρίτσας δημιούργησε την παράταξη “Μπορούμε αλλιώς” διεκδικώντας να τον δήμο Μαρκοπούλου – Πόρτο Ράφτη στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ