Ελάτε στην παρέα μας

Μαρκοπούλου Μεσογαίας

Μαρκόπουλο: Ο Άγιος Βασίλης καλεί τα παιδιά να ζωγραφίσουν την ευχή τους

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», μέσω του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους», επιδιώκει να αναδείξει δημιουργικές δραστηριότητες και δράσεις για τους δημότες όλων των ηλικιών, με στόχο την προώθηση της κοινωνικής συνοχής.

Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνονται η εκπαιδευτική καλλιτεχνική δράση, με τίτλο: “Ο Άγιος Βασίλης προσκαλεί τα παιδιά του Δήμου Μαρκοπούλου να του ζωγραφίσουν την ευχή τους”, στην οποία μπορούν να συμμετέχουν παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2008 έως και το 2016.

Τα έργα θα πρέπει να σταλούν από 4 Δεκεμβρίου έως και 21 Δεκεμβρίου 2020 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected].

Θα επιλεγούν πέντε έργα με τις πιο δημιουργικές ιδέες από κριτική επιτροπή και ως συμβολικό έπαθλο θα δοθούν αναμνηστικά δώρα. Ωστόσο δεν πρόκειται για αμιγώς διαγωνιστική διαδικασία, αλλά για μία συμμετοχική δράση, με στόχο να δημιουργηθεί – αυτές τις δύσκολες μέρες – ένα κίνητρο για τα παιδιά, ώστε να παραμείνουν δημιουργικά και να ενθαρρυνθούν να συμμετέχουν σε ομαδικές δράσεις.

Οι ευχές των παιδιών θα δημοσιευθούν επώνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» και του Δήμου Μαρκοπούλου, ενώ θα παραμείνουν σε αυτά και μετά το πέρας της δράσης αυτής. Παρακαλείστε αν δεν επιθυμείτε να δημοσιοποιηθεί το ονοματεπώνυμο του παιδιού σας, να το δηλώσετε κατά την κατάθεση της συμμετοχής σας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ