Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Συνεχίζονται τα έργα αναβάθμισης στις παιδικές χαρές του Δήμου Μαραθώνα

Δημοσιεύθηκε

στις

Μετά από επίμονες ενέργειες ο Δήμος Μαραθώνα προχωρά στην υλοποίηση ενός προγράμματος διαχείρισης που αφορά στις παιδικές χαρές και στα 4 δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου.

Μάλιστα, το παρόν πρόγραμμα περιλαμβάνει όχι μόνο την  πλήρη ανακαίνισή τους, αλλά και την συντήρηση και πιστοποίησή τους, ώστε να είναι πάντα λειτουργικές και ασφαλείς.

Μέχρι σήμερα, υπάρχουν ήδη 5 έτοιμες προς παράδοση στην παραλία της Νέας Μάκρης, στην περιοχή Ερυθρός της Νέας Μάκρης (επί της οδού Αισχύλου), στον Μαραθώνα (επί της οδού Λένα) στην Κοινότητα Βαρνάβα και στην Κοινότητα Γραμματικού, στις οποίες πραγματοποιήθηκε συνολική ανακαίνιση, αντικατάσταση φθαρμένων εγκαταστάσεων, αποκατάστασης δαπέδου και αντικατάστασης  φωτισμού.

 

 

 

Σειρά έχουν άλλες 4 παιδικές χαρές οι οποίες έχουν ήδη δημοπρατηθεί και άμεσα ξεκινούν οι εργασίες ανακαίνισης. Βρίσκονται στην πλατεία της Νέας Μάκρης, στην παραλία της Νέας Μάκρης (Νηρέας), στην περιοχή Ξυλοκέριζα και στο συνοικισμό Μαραθώνος.  Άλλες  4 βρίσκονται σε διαδικασία ένταξης και δημοπράτησης στο άμεσο μέλλον.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ