Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Όμορφη μουσική βραδιά στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια μαγευτική μουσική βραδιά απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν το Σάββατο 20 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης για να παρακολουθήσουν τη συναυλία που παρουσίασε το τμήμα Ευρωπαϊκής Δυτικής Μουσικής του Δημοτικού Ωδείου Πεύκης.

Οι ταλαντούχοι σπουδαστές της Ανωτέρας και Προχωρημένης Μέσης Σχολής του Ωδείου ερμήνευσαν αριστουργήματα της οργανικής μουσικής που εκπροσωπούν τις εποχές του Μπαρόκ, του Κλασικισμού, του Ρομαντισμού και του Μοντερνισμού και συνεπήραν το κοινό, το οποίο χειροκρότησε ενθουσιασμένο το πρόγραμμά τους.

Τη συναυλία παρακολούθησαν ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Χρήστο Μπακάλη, τους αντιδημάρχους Παιδείας, Κατερίνα Φασουλά, Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Ιορδάνη Βογιατζόγλου, Καθημερινότητας και Συντήρησης Δημοτικών Υποδομών, Γιάννη Καλαμπαλίκη, καθώς και την πρόεδρο της Επιτροπής του καταργούμενου Νομικού Προσώπου ΚΟΙΠΑΠ, Μαρήλια Νικολαΐδου και την αντιπρόεδρο της Επιτροπής, Σοφία Γουναροπούλου.

Αμέσως μετά, ο κ. Ψυχάλης, δήλωσε σχετικά: «Ήταν μια συγκινητική βραδιά, που μας ταξίδεψε με τις μελωδίες των σπουδαστών του Δημοτικού Ωδείου σε άλλες εποχές. Όσοι είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε αυτή τη συναυλία, γευθήκαμε το ταξίδι μέσα από την εξέλιξη της Ευρωπαϊκής Δυτικής Μουσικής και απολαύσαμε αυτή την εξαιρετική εμπειρία. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές του Ωδείου μας και, φυσικά, στους καθηγητές του για το υψηλού επιπέδου έργο που παρουσίασαν. Είναι η απόδειξη της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στο Ωδείο μας, την οποία θαυμάζουμε και είναι πρόθεσή μας να στηρίξουμε με κάθε δυνατό τρόπο!»

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ