Τον νέο Διευθυντή της ΕΛΑΣ για τη Βορειοανατολική Αττική υποδέχθηκε ο Τάσος Μαυρίδης

0

Τον νέο Διευθυντή της Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, Ταξίαρχο κ. Παναγιώτη Κολλιντζά υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης.

Η συνάντηση ακολούθησε την επίσκεψη του Δημάρχου στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στις 10 Ιανουαρίου  και τη συνάντηση με τον προκάτοχο του κ. Κολλιντζά, κ. Ρόκκο στις 22 Ιανουαρίου  και αφορούσε θέματα τάξης και ασφάλειας στην περιοχή.

Ο κ. Μαυρίδης μετά τη συνάντηση δήλωσε: «Βρισκόμαστε σε συνεχή συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία σε όλα τα επίπεδα. Με μεγάλη χαρά υποδέχθηκα στο γραφείο μου τον νέο Διευθυντή, αρμόδιο για την περιοχή μας, σε συνέχεια της συνάντησης που πραγματοποίησα με την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και με τον προκάτοχό του στη Διεύθυνση. Το προσεχές διάστημα θα συνεργαστούμε με σκοπό την εφαρμογή ενός οργανωμένου σχεδίου, το οποίο θα λαμβάνει υπόψη τις ιδιαιτερότητες του Δήμου μας. Εύχομαι στον κ. Ταξίαρχο καλή επιτυχία και αναμένουμε το επόμενο διάστημα να τονωθεί η αστυνομική παρουσία στην περιοχή, ώστε να επανέλθει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών».

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.