Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Συνεχίζεται η ανέγερση των σχολείων στο Ηλιακό Χωριό

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο Ηλιακό Χωρίο βρέθηκε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών του έργου του σχολικού συγκροτήματος, που περιλαμβάνει Δημοτικό και Νηπιαγωγείο.

Ο κ. Μαυρίδης συνοδευόταν από τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου κ. Σκέντο και κα Πίπου και από αντιπροσωπεία της ΚΤΥΠ ΑΕ, η οποία αποτελείτο από τον Γενικός Διευθυντή Έργων κ.Μυγδάλη, την Προϊσταμένη Τμήματος Κατασκευών κα Γιατράκου Αικατερίνη και τις επιβλέπουσες κ.κ. Παπουτσή και Φάρκωνα.

Το έργο, που είχε μείνει βαλτωμένο μετά την έκπτωση του παλιού εργολάβου, συνεχίστηκε χάρη στις συνεχείς προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής, τις ενέργειες της διοίκησης της ΚτΥπ ΑΕ και το προσωπικό ενδιαφέρον του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή. Έτσι επιτεύχθηκε να επανεκκινήσουν οι διαδικασίες και να διασφαλιστούν οι πόροι του ΕΣΠΑ, καθώς υπήρξε σοβαρός κίνδυνος απένταξης. Πλέον με νέο εργολάβο που προέκυψε από διαγωνιστική διαδικασία το έργο προχωρά με ταχείς ρυθμούς και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του χρονοδιαγράμματος που προβλέπει η διαδικασία.

 

 

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Επισκεφθήκαμε σήμερα το εργοτάξιο μαζί με τα στελέχη της ΚΤΥΠ, η οποία χρηματοδοτεί το έργο μέσω ΕΣΠΑ και ενημερωθήκαμε για την πορεία των εργασιών του συγκεκριμένου έργου, παρουσία και της Τεχνικής μας Υπηρεσίας. Τα έργα που έχουν δρομολογηθεί και αυτά που είναι ενταγμένα σε χρηματοδοτικά προγράμματα, θα συνεχίσουν με τον ίδιο αμείωτο ρυθμό και με το δικό μας αμέριστο και συνεχές ενδιαφέρον και παρακολούθηση να παραδίδονται στη τοπική μας κοινωνία. Πρόκειται για έργα ουσίας, έργα Πνοής για τα επόμενα χρόνια, σημαντικά μικρά αλλά κυρίως μεγάλα έργα για τους συμπολίτες μας για τους μαθητές και την εκπαιδευτική μας κοινότητα. Για ένα Δήμο που αγαπάμε και το αποδεικνύουμε καθημερινά έμπρακτα έργα και όχι με εύκολα λόγια και τυμπανοκρουσίες λαϊκίστικων πολιτικίσκων.»

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ