Συνάντηση του Τ. Μαυρίδη με τον νέο Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου

0

Στα γραφεία του «Πράσινου Ταμείου» που εδρεύει στη Βίλα Καζούλη στην Κηφισιά βρέθηκε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης, όπου συναντήθηκε με τον νέο Πρόεδρο του Ταμείου Στάθη Σταθόπουλο.

Στη διάρκεια της συζήτησης εξετάστηκαν συνεργασίες που αφορούν αναπλάσεις και ανακατασκευές σχολικών συγκροτημάτων, ενεργειακή αναβάθμιση και προσβασιμότητα δημοσίων κτιρίων, αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων κ.α.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Μαυρίδης δήλωσε: «Είχα τη χαρά να συναντήσω σήμερα τον κ. Σταθόπουλο για να του ευχηθώ καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και να ενημερωθώ για τις δυνατότητες συνεργασίας που μπορούμε να έχουμε τα επόμενα χρόνια, ώστε να εντάξουμε δικές μας προτάσεις στα προγράμματα του Ταμείου. Το Πράσινο Ταμείο είναι ο φορέας εκείνος που στηρίζει την ενίσχυση της ανάπτυξης της χώρας μας μέσω της προστασίας του περιβάλλοντος και εμείς έχοντας θέσει το περιβάλλον πολύ ψηλά στη ατζέντα μας επιθυμούμε μια εποικοδομητική συνεργασία. Στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε κάθε πιθανή χρηματοδότηση για να συνεχίσουμε να υλοποιούμε μικρά και μεγάλα έργα στην πόλη μας».

 

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.