Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Συνάντηση μελών του ΣΒΑΠ στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη συνάντηση των μελών του Σύνδεσμο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ) φιλοξένησε ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης την Τρίτη 4 Ιουλίου 2023 στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου και πρώην Δήμαρχος Χαλανδρίου Γιώργος Κουράσης, ο υπεύθυνος των έργων και προγραμμάτων του Συνδέσμου και πρώην Δήμαρχος Πεύκης Παύλος Καμάρας και πέραν του Δημάρχου Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσου Μαυρίδη, συμμετείχαν οι Δήμαρχοι Παιανίας Ισίδωρος Μάδης, Βριλησσίων Κώστας Βαφειάδης, καθώς και Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Γενικοί Γραμματείς από τους Δήμους που είναι μέλη του ΣΒΑΠ.

 

 

Σε συνέχεια του Αγιασμού του υπό κατασκευή του Διαδημοτικού Καταφυγίου Αδεσπότων Ζώων, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 συζητήθηκαν ο τρόπος με τον οποίον μπορεί να λειτουργήσει το Καταφύγιο μετά την αποπεράτωσή του, μετά από ενημέρωση που έγινε από τον κ. Καμάρα. Επίσης συζητήθηκε και η δυνατότητα δημιουργίας Ενεργειακής Κοινότητας από τον Σύνδεσμο με τη συμμετοχή μελών του, σύμφωνα με τις προβλέψεις του νομοθετικού πλαισίου. Οι κύριοι Καμάρας και Κουράσης, που ευχαρίστησαν τον Τάσο Μαυρίδη και τους συνεργάτες του για τη φιλοξενία της συνάντησης προγραμματίζουν επισκέψεις στους Δήμους το επόμενο διάστημα προκειμένου να συζητήσουν αναλυτικότερα τόσο τη λειτουργία του Καταφυγίου όσο και την ενδεχόμενη σύσταση Ενεργειακής Κοινότητας.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ