Ελάτε στην παρέα μας

Εκκλησία

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα Πεύκης ο Π. Ιωάννου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης τίμησε για άλλη μια χρόνια τον πολιούχο της Πεύκης, Άγιο Παντελεήμονα.

Στο πλαίσιο αυτό και τηρώντας τα μέτρα υγειονομικής προστασίας ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Ιωάννου παρέστη στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Πεύκης, κατά την θεία Λειτουργία ανήμερα της γιορτής, της οποίας προεξήρχε, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας Αμαρουσίου Ωρωπού κ Μαραθώνος κ. Κύριλλος.

Μετά το πέρας της θ. Λειτουργίας ο κ. Ιωάννου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Σεβασμιώτατο και να του ευχηθεί, ταχεία αποκατάσταση των πληγών από το πρόσφατο ατύχημα του, καθώς και να λάβει την ευλογία του .

Επίσης ο κ. Αντιδήμαρχος έδωσε το παρόν και στην λιτάνευση της Ιεράς εικόνος του Αγίου, κατά τον μεθέορτο εσπερινό το απόγευμα της ίδια ημέρας. Η περιφορά λόγω των υγειονομικών μέτρων πραγματοποιήθηκε πέριξ του Ιερού Ναού. Κατά την απόλυση της περιφοράς ο Αρχιμανδρίτης Ιωάννης Γκουγκούμης προϊστάμενος του Ιερού Ναού, απηύθυνε ευχαριστίες προς το πρόσωπο του κ. Ιωάννου για την σε καθημερινή βάση συνεργασία του με τον Ιερό Ναό, καθώς και για την μεγάλη του συνεισφορά στο φιλανθρωπικό έργο της ενορίας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ