Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής ΕΣΠΑ της ΚΕΔΕ συμμετείχε ο Τ. Μαυρίδης

Δημοσιεύθηκε

στις

Στα Κεντρικά Γραφεία της ΚΕΔΕ βρέθηκε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2023.

Ο κ. Μαυρίδης συμμετείχε στη συνεδρίαση της Επιτροπής ΕΣΠΑ, της οποίας είναι μέλος υπό την Προεδρία του Δημάρχου Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλου.

 

 

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Βρισκόμαστε σε μια περίοδο κρίσιμη για τους Δήμους και την Αυτοδιοίκηση, για αυτό και η συζήτηση με τους συναδέλφους, αλλά και τα στελέχη της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) που έχει δημιουργήσει έναν οδηγό για την αξιοποίηση του ΕΣΠΑ από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ήταν πολύ χρήσιμη. Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για την πορεία του ΕΣΠΑ ανά Περιφερειακή Ένωση και ανά Περιφέρεια. Οι χρηματοδοτικές δυνατότητες που προκύπτουν από το νέο ΕΣΠΑ αποτελούν μια σημαντική ευκαιρία για την Τοπική Αυτοδιοίκηση για να συμβάλει ουσιαστικά στην οικονομική ανάπτυξη, εφαρμόζοντας στρατηγικές για την περιφερειακή, την τοπική και την αστική ανάπτυξη βελτιώνοντας τις τοπικές και περιφερειακές υποδομές, δημιουργώντας ευνοϊκό επιχειρηματικό περιβάλλον και προωθώντας την καινοτομία.»

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ