Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Π. Ιωάννου: “Δημόσιες ευχαριστίες και αναγνώριση έργου και προσφοράς”

Δημοσιεύθηκε

στις

Ευχαριστίες σε εργαζόμενους του Δήμου εκφράζει με δημόσια επιστολή του ο Παναγιώτης Ιωάννου, λίγο μετά την αποχώρησή του από τη θέση του Αντιδημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Ο ίδιος αναφέρει τα εξής: “Παραιτούμενος από την θέση του Αντιδημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης, θα ήθελα για ακόμη μια φορά να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου και να αναγνωρίσω το έργο των αφανών και παρεξηγημένων εργαζομένων του Δήμου μας.

Κατά την διάρκεια των δύο χρόνων, που υπηρέτησα τον Δήμο μας σαν Αντιδήμαρχος, είχα την ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά τους περισσότερους από αυτούς τους εργαζόμενους, σε όλους τους τομείς δραστηριότητας του Δήμου μας.

Είμαι σε θέση λοιπόν να διαβεβαιώσω τους δημότες για την τεράστια προσπάθειά των εργαζομένων να επιτελέσουν με τον καλύτερο τρόπο το έργο τους και τα καθήκοντα, που τους ανατίθενται, όμως σχεδόν πάντοτε αυτή προσπάθεια δεν αναγνωρίζεται, συχνά απομειώνεται και αποπροσανατολίζεται από την έλλειψη ή την ανικανότητα του πολιτικού μάνατζμεντ ή ακόμη χειρότερα από την κατάργηση του πλάνου εργασίας τους, εξ αιτίας ρουσφετολογικών παρεμβάσεων και αλλαγών των προτεραιοτήτων.

Οι εργαζόμενοι του Δήμου μας στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθειά μας αυτή την διετία και επιδεικνύοντας ιδιαίτερο ζήλο και αυταπάρνηση, κάτω από δύσκολες συνθήκες εργασίας και υπερβάλλοντας τον εαυτό τους, ήταν πάντοτε εκεί, πρόθυμοι να συμβάλλουν σε οποιαδήποτε θετική πρωτοβουλία και προσπάθεια.

Ακούω και άκουγα όλη την διετία παράπονα των δημοτών για θέματα καθαριότητας, συντήρησης, εικόνας του Δήμου μας, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να παρέμβω, αφού δεν ήταν μέσα στους τομείς των καθηκόντων, που μου είχαν ανατεθεί.

Υπόσχομαι όμως, ότι θα εργασθώ με όλες μου τις δυνάμεις και από όποια θέση μου επιφυλάσσουν οι συνδημότες μου, για να δώσω τις αναγκαίες λύσεις και σε αυτούς τους τομείς.

Και για άλλη μια φορά διαβεβαιώνω, ότι για την σημερινή εικόνα του Δήμου μας δεν είναι οι εργαζόμενοι του Δήμου, που είναι υπεύθυνοι, αλλά το πλημμελές και αναχρονιστικό μάνατζμεντ. Και αυτό πρέπει να αλλάξει και υπόσχομαι ότι θα το αλλάξω, από όποια θέση κι αν εργασθώ γι’ αυτό, στο αμέσως προσεχές μέλλον.

Όφειλα την αναγνώριση αυτή προς τους εργαζομένους για την προσφορά τους, γιατί το να αισθάνεσαι ευγνωμοσύνη και να μην το λες, είναι σαν να τυλίγεις ένα δώρο και να μην το δίνεις. Κανείς δεν θα σε θυμάται για τις κρυφές σου σκέψεις. Ο Δήμος μας πρέπει να αλλάξει και θα αλλάξει. Η «Νέα Δημιουργία» είναι εδώ.”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ