Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Π. Ιωάννου: Ανάγκη δημιουργίας Διαπαραταξιακής Επιτροπής για την Λεωφόρο Κύμης

Δημοσιεύθηκε

στις

Το θέμα της Λεωφόρου Κύμης και οι τελευταίες εξελίξεις και το πως επηρεάζουν και θα επηρεάσουν την ζωή των πολιτών και της λειτουργία των επιχειρήσεων έθιξε ο Αρχηγός του Συνδυασμού Παν. Ιωάννου, κατηγορώντας την Δημοτική Αρχή για αδιαφάνεια και έλλειψη ενημέρωσης για κάθε πράξη της σχετιζόμενη με ενέργειες και συμφωνίες της για την Λεωφόρο Κύμης και τυχόν οικονομικά ή άλλα ανταλλάγματα κλπ.

Συγκεκριμένα ο κ. Ιωάννου με επιστολή του προς την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου αναφέρει σε σχέση με το θέμα, την ανάγκη ενημέρωσης από την Δημοτική Αρχή, αλλά και την δημιουργία Διαπαραταξιακής Επιτροπής για την Λεωφόρο Κύμης.

 

 

Συγκεκριμένα αναφέρει στην επιστολή του:

«Αξιότιμη κα Πρόεδρε,

Καθώς το θέμα της Λεωφόρου Κύμης και τα όσα σχεδιάζονται γι’ αυτήν επηρεάζουν άμεσα την ζωή όλων των συμπολιτών μας και των επιχειρήσεων της πόλης μας και μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει καμία ενημέρωση από την Δημοτική Αρχή στο Δημοτικό Συμβούλιο και στις παρατάξεις, που το απαρτίζουν, σας καλώ στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο να μπει θέμα ή Δημιουργία .Διαπαραταξιακής Επιτροπής με θέμα την Λ. Κύμης και τις εξελίξεις και να υπάρξει ενημέρωση του Συμβουλίου και των δημοτών για τις έως σήμερα εξελίξεις και τυχόν ενέργειες και συμφωνίες έχει προχωρήσει ως σήμερα η Δημοτική Αρχή.»

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ