Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Προχωρά η ανέγερση του διδακτηρίου του 6ου Νηπιαγωγείου Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από το θέμα της ανέγερσης του διδακτηρίου του 6ου Νηπιαγωγείου Πεύκης έκανε ο επικεφαλής της παράταξης “Νέα Δημιουργία” Π. Ιωάννου.

Όπως ανέφερε:

“Είμαι πολύ χαρούμενος και ιδιαίτερα συγκινημένος για την ενημέρωση ( συνημμένη η αποφαση) που είχα εχθές από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της ΚΤΥΠ κ Τιμολέων Κατσίπου για την απόφαση Αποδοχής της υπ ́αριθ. 87/2021 Απόφασης του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, Ν. Αττικής, του πρακτικού 14/2021 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, περί δωρεάν παραχώρησης χρήσης του οικοπέδου που βρίσκεται στο Ο.Τ.60, στην οδό Σωκράτους του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, στην εταιρεία «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.», με σκοπό την ανέγερση του διδακτηρίου του 6ου Νηπιαγωγείου Πεύκης.

Στη συνάντηση με σκοπό την ανέγερση των σχολείων στο Ηλιακό Χωριό ( Σύντομα Δ.Τ ) παρόν ήταν και ο κ. Άγγελος Γρηγορούδης με την ιδιότητα του εκπροσώπου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Πειραματικού Νηπιαγωγείου Λυκόβρυσης, ο κ. Γρηγορούδης άκουσε με προσοχή τις απόψεις του Προέδρου Δ.Σ της ΚΤΥΠ κ. Τιμολέων Κατσίπου και εξέφρασε την ικανοποίηση του για το σχεδιασμό που έχει εκπονηθεί αναφορικά με την ολοκλήρωση του έργου στα σχολεία του Ηλιακού Χωριού.

Είναι σημαντικό να επενδύουμε στον εκσυγχρονισμό των εκπαιδευτικών δομών του δήμου μας , προς όφελος των παιδιών μας.

Επενδύουμε στη νέα γενιά, για τα παιδιά μας που αποτελούν την ελπίδα του τόπου.”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ