Ελάτε στην παρέα μας

Διασκέδαση

Πλησιάζει η ώρα για το 44ο Φεστιβάλ Παιδιού στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Φεστιβάλ Παιδιού αποτελεί θεσμό για τον δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης. Έτσι, και αυτή την χρονιά ο Δήμος διοργανώνει το 44ο Φεστιβάλ παιδιού, το οποίο θα έχει πλήθος δραστηριοτήτων, όπως παιχνίδια λούνα παρκ, τέρμα ποδοσφαίρου και μπάσκετ, mini golf, ping pong, survivor games, πύργο αναρρίχησης, flying fox, τοξοβολία, εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης (ζωγραφικής για παράδειγμα), origami, decoupage, αργαλειού, κατασκευής ξύλινου κοσμήματος και ονειροπαγίδας.

Οι λιλιπούτειοι επισκέπτες του φεστιβάλ θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν το mini πλανητάριο και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας.

Ξυλοπόδαροι, μασκότ, ταχυδακτυλουργοί θα είναι εκεί για να προσφέρουν άφθονες στιγμές διασκέδασης στα παιδιά, τα οποία θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν το face painting, μπαλονοκατασκευές και να παρακολουθήσουν bubble shows. Από το φετινό Φεστιβάλ Παιδιού δεν θα λείπουν οι εκπλήξεις και τα δώρα.

Το Φεστιβάλ ανοίγει τις… πόρτες του την Παρασκευή 31 Μαΐου στις 17:00 – 22:00, ενώ οι ώρες λειτουργίας του θα είναι το Σάββατο 1 και την 2 Ιουνίου από τις 10:00 έως τις 14:00 και από τις 17:00 έως τις 22:00.

Σύντομα θα κυκλοφορήσει και το αναλυτικό πρόγραμμα του 44ου Φεστιβάλ Παιδιού.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ