Παρουσιάστηκε το λογότυπο της Πύρνας Λυκόβρυσης

0

Το λογότυπο της περιοχής της Πύρνας παρουσίασε ο Αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης κ. Π. Ιωάννου.

Ο ίδιος αναφέρει σχετικά:

“Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια θέλω να σας παρουσιάσω το Λογότυπο ενός κρυμμένου θησαυρού του Δήμου μας, της περιοχής της Πύρνας Λυκόβρυσης.

Σαν Συνδυασμός «ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ – ΠΕΥΚΗ 2020» αλλά και με τον αυξημένο ρόλο μου αργότερα σαν Αντιδήμαρχος, εργάστηκα με όλους τους φορείς, πολιτευόμενους, τοπικούς φορείς και ιδιώτες, για την ανάδειξη της περιοχής αυτής, τον καθαρισμό και εξωραϊσμό της, ώστε να προσφερθεί σε όλους εσάς σαν μια κοντινή διέξοδος τέρψης, χαλάρωσης και αναψυχής.

Δημοσιοποιώντας τα τελευταία χρόνια τον κρυμμένο αυτό, θησαυρό του τόπου μας, βοηθώντας την προσέγγιση και ανακάλυψή του μέσα από εφαρμογές πλοήγησης και αναζήτησης, προβάλλοντας τον μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, συγκεντρώνοντας δωρεές από επιχειρηματίες, προτρέποντας δημοτικές υπηρεσίες, φορείς και ιδιώτες σε εθελοντική εργασία για τον καθαρισμό, εξωραϊσμό και οργάνωση της περιοχής, πετύχαμε τον στόχο μας και δεν σταματάμε εδώ.

Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την περαιτέρω οργάνωση και φροντίδα της Πύρνας για όλους εσάς, γιατί «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

Για να ενισχύσουμε την προσπάθεια αυτή δημιουργήσαμε και το Λογότυπο, που με συγκίνηση σας παρουσιάζουμε σήμερα.

Σήμερα σας καλωσορίζουμε στο ‘’ΡΕΜΑ της ΠΥΡΝΑΣ’’ με το Εκκλησάκι του Αγίου Σπυρίδωνα και το ρέμα με το καταπράσινο πανέμορφο τοπίο της.

Τα στάχυα υποδηλώνουν την Ιστορία της περιοχής. Εδώ λειτούργησαν οι πρώτοι Φούρνοι της Αττικής.

Όσο περισσότερο εξαπλώνεται η επισκεψιμότητα μας στην ΠΥΡΝΑ, τόσο περισσότερο ομορφαίνει η ψυχή μας με τη Θεία Γαλήνη της.

Ευχαριστούμε την εταιρεία ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ για την υλοποίησή του.

Συνεχίζουμε δυνατά για έναν πιο όμορφο Δήμο. Σας θέλουμε δίπλα μας.”

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.