Λυκόβρυσης - Πεύκης
Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης τιμά τους επιτυχόντες μαθητές της πόλης

Τους μαθητές των Λυκείων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης οι οποίοι εισήχθησαν στα Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης τίμησε για μια ακόμη χρονιά η διοίκηση.
Καθώς η πανδημία δεν επέτρεψε και φέτος, τη διοργάνωση της καθιερωμένη γιορτής από το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Εθελοντισμού στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, οι απόφοιτοι προσκλήθηκαν και λαμβάνουν αυτές τις ημέρες τους αναμνηστικούς τους επαίνους και δώρα προσερχόμενοι στο Δημαρχείο.
Μάλιστα, οι τρεις πρώτοι σε βαθμολογία επιτυχόντες από κάθε Λύκειο της πόλης, εκτός από τους αναμνηστικούς επαίνους και τα συμβολικά δώρα κλήθηκαν να παραλάβουν από τον Δήμαρχο Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικό Γραμματέα της ΠΕΔ Αττικής Τάσο Μαυρίδη, παρουσία και της Αντιδημάρχου Παιδείας Νότας Σοκορέλη, χρηματικό ποσό 300 ευρώ ως ένδειξη αναγνώρισης, καθώς και το βιβλίο που παρουσιάζει την ιστορία του Δήμου.
Οι εννέα διακριθέντες είναι από το 1ο ΓΕΛ Πεύκης ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Όθωνας Φρέσκος και η Κωσνταντίνα Παπαιωάννου, από το 2ο ΓΕΛ Πεύκης η Μιράντα Ψύκου, ο Ηλίας Ηλιόπουλος και η Άννα – Μελίνα Σταύρου και από το ΓΕΛ Λυκόβρυσης η Ευαγγελία Αναστασοπούλου, ο Χρήστος Εσκιντζής και η Ευτυχία Τατάκη.
Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους νέους της πόλης, που πέτυχαν στα Πανεπιστήμια σε μία δύσκολη χρονιά. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν ακόμη στις οικογένειες τους και στους εκπαιδευτικούς που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για το αποτέλεσμα και ήταν πάντα δίπλα στους μαθητές. Δυστυχώς και φέτος, όπως και πέρσι, λόγω συνθηκών οι επιτυχόντες μας δεν άκουσαν το χειροκρότημα που αξίζουν εκ μέρους των συμπολιτών, θα έχουν όμως στη σταδιοδρομία τους πολλές τέτοιες ευκαιρίες. Είχα τη χαρά να υποδεχθώ τους διακριθέντες αποφοίτους και να τους παραδώσω, πέραν του αναμνηστικού επαίνου και ενός συμβολικού δώρου, ένα χρηματικό ποσό ως ένδειξη αναγνώρισης της αριστείας τους. Εύχομαι σε όλους τους επιτυχόντες στον νέο κύκλο που έχει ανοίξει για αυτούς να συνεχίσουν με πάθος, δύναμη, νεανική ορμή, πίστη στον εαυτό τους και στα όνειρά τους. Ο Δήμος μας πάντα στέκεται έμπρακτα αρωγός και έτσι θα συνεχίσει να πράττει, γιατί οι νέοι μας αποτελούν το μέλλον αυτού του τόπου».
-
Ειδήσεις3 έτη πριν
Κλειστά αύριο σχολεία της Αττικής. Όσο περνάει η ώρα η λίστα μεγαλώνει… Συνεχής ενημέρωση
-
Ειδήσεις3 έτη πριν
Δήμος Νέας Ιωνίας: Μάχη για την 2η θέση
-
Αγίας Βαρβάρας2 έτη πριν
Ποια σχολεία θα ανοίξουν αργότερα αύριο (25/11) λόγω κακοκαιρίας
-
Ειδήσεις3 έτη πριν
“Κλείδωσε” η πρώτη θέση στο Ηράκλειο Αττικής
-
Κεντρικό Θέμα3 έτη πριν
Εκλογές 2019: Αποτελέσματα Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας
-
Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης3 έτη πριν
Ανακοίνωση συνεργασίας του Δημάρχου Κηφισιάς κ. Γιώργου Θωμάκου με την τ. Αντιδήμαρχο Κηφισιάς κα Νίνα- Ασπασία Βλάχου
-
Αμαρουσίου3 έτη πριν
Οικονομική ενίσχυση από τον Δήμο Αμαρουσίου στους πληγέντες από τις πλημμύρες της 26ης Ιουλίου 2018
-
Αμαρουσίου3 έτη πριν
11 υποψήφιοι ανακοινώθηκαν από τον Γιώργο Καραμέρο και το # Ενωμένο Μαρούσι