Ελάτε στην παρέα μας

Εκκλησία

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης τίμησε την υποδοχή της Τιμίας Εσθήτας της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην υποδοχή της θαυματατουργού Τιμίας Εσθήτας της Υπεραγίας Θεοτόκου από την Ιερά Μητρόπολη Θήρας στον Ιερό ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Πεύκης, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 24 Νοεμβρίου βρέθηκε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης.

Στην υποδοχή προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού & Μαραθώνος κ. Κύριλλος, ο οποίος χοροστάτησε και στον Πανηγυρικό Εσπερινό προς τιμήν της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης. O κ. Κύριλλος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στη ζωή και το μαρτυρικό τέλος της Αγίας Αικατερίνης, ενώ ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλόχιο για την άδεια να μεταφερθεί το ιερό σέβασμα στην Αττική και στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πεύκης.

 

 

Στην υποδοχή πέραν του Δημάρχου παρέστη ο Βουλευτής Βορείου Τομέα Γιώργος Κουμουτσακος και πλήθος πιστών και οι εκπρόσωποι της Παράταξης “ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ” Πόπη Ξυνταράκη, Αγγελική Σαμπάνη, Άγγελος Γρηγορούδης, Παναγιώτης Ψυλλάκης, Μαίρη Μπαζίγου.

 

 

Το φωτογραφικό υλικό προέρχεται από το  Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων Arxon.gr

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ