Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης αποχαιρετά τον Κώστα Αναγνώστου

Δημοσιεύθηκε

στις

Για την απώλεια του Κώστα Αναγνώστου ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης προέβη στην εξής δήλωση:

«Με τον Κώστα Αναγνώστου είχα την τύχη να συνυπηρετήσω στο Δημοτικό Συμβούλιο του πρώην Δήμου Πεύκης και στη συνέχεια να είναι ενεργό μέλος της Δημοτικής μας Παράταξης. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας καλός φίλος και συνάδελφος. Προσέφερε πολλά στους κατοίκους του Ηλιακού Χωριού και γενικότερα του Δήμου, ως Δημοτικός Σύμβουλος, ως Τοπικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πεύκης και ως ενεργό μέλος σε συλλόγους της πόλης. Για την ανιδιοτελή και μεγάλη προσφορά του στα δημοτικά πράγματα, και στην πόλη μας εκφράζω εκ μέρους του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης την ευγνωμοσύνη μου. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του.»

Από την πλευρά της, η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, απευθύνει το ακόλουθο συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του δημοτικού συμβούλου Κώστα Αναγνώστου. «Με θλίψη αποχαιρετούμε τον Κώστα Αναγνώστου, έναν δικό μας άνθρωπο που μέσα από την πολυετή ενασχόλησή του με τα κοινά υπηρέτησε τους συμπολίτες του στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης με συνέπεια και πίστη στις αρχές και στις αξίες του.

 

Με τον Κώστα Αναγνώστου, είχαμε συνεργαστεί άριστα κατά την περίοδο που είχα διατελέσει Πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π. και είχα εκτιμήσει βαθύτατα την εργατικότητα και την εντιμότητά του. Ο Κώστας Αναγνώστου υπήρξε ένας ενεργός πολίτης που είχε πολλά ακόμα να προσφέρει στον τόπο μας. Εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου στους οικείους και στους φίλους του».

 

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ