Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης αποχαιρετά ένα αγαπημένο πρόσωπο

Δημοσιεύθηκε

στις

Έφυγε από τη ζωή ένας από τους παλαιότερους εργαζόμενους του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, ο Παύλος Ψωμιάδης χάνοντας τη μάχη με τον κορωνοϊό.

Ο ίδιος εργαζόταν για χρόνια στον τομέα της καθαριότητας και συγκεκριμένα στην αποκομιδή απορριμμάτων.

Για την απώλεια του ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης προέβη στην εξής δήλωση: «Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε ότι έχασε τη μάχη για τη ζωή ο Παύλος Ψωμιάδης μετά από πολυήμερη μάχη σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ο Παύλος υπήρξε ένας εξαιρετικός εργαζόμενος, που διακρίθηκε για το ήθος και την προσφορά του. Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια».

Τη θλίψη του εξέφρασε και το Σωματείο Εργαζομένων της πόλης αναφέροντας σχετικά: “Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Ο Παύλος είχε μόνο φίλους με την ευγένεια και το φιλότιμό του. Θα είναι πάντα μαζί μας. […] Οι εργαζόμενοι παραμένουμε ανοχύρωτοι να θρηνούμε τους νεκρούς μας. Δεν υπάρχει ούτε μισό σημείο που η ζωτική ανάγκη να βγουν οι εργαζόμενοι όρθιοι από αυτή την τραγωδία να τέμνεται με τα πρωτόκολλα της εργοδοσίας, με τις προτεραιότητες των εμπορευματοποιημένων συστημάτων Υγείας. Συνεχίζουμε να παλεύουμε για να παρθούν άμεσα μέτρα προστασίας της υγείας μας. Οι σκέψεις μας είναι στο πλευρό της οικογένειας του συναδέλφου.”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ