Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Ξεκινούν τα θαλασσινά μπάνια για τα μέλη του ΚΑΠΗ του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ξεκινούν τα θαλάσσια μπάνια για τα μέλη του ΚΑΠΗ του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης από τη Δευτέρα 8 Ιουλίου έως 26 Ιουλίου καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

Πιο συγκεκριμένα θα οργανωθούν 15 μπάνια για τα μέλη των ΚΑΠΗ στο Αυλάκι του Πόρτο Ράφτη, που πληροί όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας μιας οργανωμένης παραλίας και διαθέτει ναυαγοσώστη, ενώ τους λουόμενους συνοδεύει νοσηλεύτρια.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Είμαι πολύ ευτυχής που κατορθώνουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να παρέχουμε άλλη μια δυνατότητα στους συνδημότες μας, που είναι μέλη των ΚΑΠΗ και για αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στην Πρόεδρο και στο ΔΣ του ΚΟΙΠΑΠ, αλλά και στους εργαζομένους στο Νομικό Πρόσωπο. Ο σκοπός μας, είναι ως Δήμος να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι».

Η Πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ Άννα Ασπραδάκη δήλωσε από την πλευρά της: «Έχουμε πάρει μια εντολή από τον Δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη να ενισχύσουμε την κοινωνική μας πολιτική. Γι’ αυτό στο ΚΟΙΠΑΠ αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα. Έτσι κατορθώσαμε για δεύτερη χρονιά, τη δυνατότητα για δωρεάν θαλάσσια μπάνια στα μέλη των ΚΑΠΗ μετά από αρκετά χρόνια και χαίρομαι που οι συνδημότες μας το απολαμβάνουν, αγκάλιασαν την πρωτοβουλία μας και θα δώσουν και φέτος το παρών. Είναι σημαντικό να προσπαθούμε για το κοινό καλό αλλά και να προσφέρουμε τα μέγιστα στους έφηβους της τρίτης ηλικίας».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ