Ξεκίνησε η ενημέρωση για τους καφές κάδους από τον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης

0

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης ξεκίνησε την ενημέρωση των πολιτών για την αξία και τη σπουδαιότητα Ανακύκλωσης Προδιαλεγμένων Οργανικών και για την κομποστοποίηση μέσα σε ειδικούς καφέ κάδους.
Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει πιλοτικά το αμέσως επόμενο διάστημα από την Υπηρεσία Καθαριότητας και Περιβάλλοντος σε συνεργασία με τον ΕΔΣΝΑ με την τοποθέτηση των ειδικών καφέ κάδων κομποστοποίησης – ανακύκλωσης και τη διανομή του ειδικού ενημερωτικού εντύπου, όπως ενημέρωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αντώνης Τσελέντας.
Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Είναι μια ακόμα σημαντική πρωτοβουλία του Δήμου μας στο πλαίσιο του προγράμματος ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των κατοίκων του Δήμου μας για την ανακύκλωση αντικειμένων και υλικών (χαρτί, αλουμίνιο, γυαλί, πλαστικών χάρτινων συσκευασιών, μπαταριών, ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών χρησιμοποιημένου μαγειρικού λαδιού, λαμπτήρων κλπ.) με την ειδική αξιοποίηση και μεταφορά στο ειδικό εργοστάσιο επεξεργασίας πράσινων από κλαδέματα κήπων κ.λπ. Προστατεύουμε το περιβάλλον, ανακυκλώνουμε, συμμετέχουμε. Αξία Ανεκτίμητη»

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.