Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

“Νέα Δημιουργία”: Ενέργειες για την επίσπευση του έργου στο σχολικό συγκρότημα του Ηλιακού Χωριού

Δημοσιεύθηκε

στις


Σε συνέχεια της τακτικής συνεργασίας της με την διοίκηση της «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» , κλιμάκιο της παράταξης “Νέα Δημιουργία”,μαζί με τον  κ. Άγγελο Γρηγορούδη μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Πειραματικού Νηπιαγωγείου Λυκόβρυσης ενημερώθηκαν για την εξέλιξη του έργου της ολοκλήρωσης του σχολικού συγκροτήματος στο Ηλιακό χωριό.

“Ο πρόεδρος ΔΣ κ. Τίμος Κατσιπος μας ενημέρωσε πως έχει ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός ανάθεσης της εργολαβίας και αναμένεται η έγκριση της σύμβασης από την αρμόδια Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι οικοδομικές εργασίες.

Η ΚΤΥΠ έχει θέσει «σφιχτό» χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου και όπως μας διαβεβαίωσε ο Γενικός Διευθυντής κ. Χαράλαμπος Μυγδαλης , το έργο αναμένεται να παραδοθεί το πρώτο δίμηνο του 2023.

Παρακολουθούμε όλα τα έργα στον δήμο μας και συμβάλουμε όσο μπορούμε για να προχωρήσουν. ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να πέτυχουμε περισσότερα.

Δουλεύουμε με συνέπεια και σοβαρότητα μόνο για το καλό του Δήμου με όλες τις δυνάμεις μας έτσι ώστε χωρίς καταγγελίες ( λαϊκισμός) να δώσουμε όσα περισσότερα μπορούμε στους κατοίκους .”, αναφέρει σχετικά ο κ. Π. Ιωάννου.

Ακόμη ο κ. Ιωάνου επισκέφθηκε τον ξεχωριστό Διοικητή του ΟΑΕΔ Σπύρο Πρωτοψάλτη για να του εκφράσω τις ευχαριστίες μου για το μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνει για το Δήμο.

 

 

“Συζητήσαμε για τις εργασίες που υλοποιούνται στο Ηλιακό χωριό και την οριστική επίλυση του χρόνιου προβλήματος στο δίκτυο ακαθάρτων του Ηλιακού Χωριού με  την υπογραφή της προγραμματικής σύμβαση μεταξύ του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) και της ΕΥΔΑΠ, η οποία προβλέπει την επέκταση – ανακατασκευή του υπάρχοντος δικτύου ακαθάρτων του Ηλιακού Χωριού από την ΕΥΔΑΠ χωρίς την οικονομική επιβάρυνση των ιδιοκτητών .

Ήταν ένα πρόβλημα πολλών ετών που απασχολούσε χρόνια τους κατοίκους .

Σύντομα όπως συζητήσαμε   ακόμα μια θετική έκπληξη για τους κατοίκους του Ηλιακού Χωριού …”, τόνισε σχετικά.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ