Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Μια βραδιά γεμάτη παλμό το 3ο GALA Μοντέρνου Χορού από τον ΣΠΑΠ & τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

 Το 3ο GALA Μοντέρνου Χορού που διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων μαζί με τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης ήταν μια αξέχαστη βραδιά με χρώμα, παλμό και ταλέντο, που ανέδειξε την σημασία της συνεργασίας για τους νέους και τον πολιτισμό.

Χορεύτριες και χορευτές μαθητές των πολιτιστικών χορευτικών τμημάτων 9 Δήμων μελών του Συνδέσμου, υπό την καθοδήγηση των χοροδιδασκάλων τους, ένωσαν τις δυνάμεις τους και χόρεψαν σε μια απολαυστική βραδιά που καθήλωσε τους θεατές του Δημοτικού Θεάτρου Πεύκης.

Άρτια δουλεμένες χορογραφίες, χορευτικές επιδόσεις σε επίπεδο επαγγελματισμού, καταιγιστικοί μουσικοί ρυθμοί από latin, tango, salsa, Charleston, hip hop και πολλά άλλα είδη χορού που έγιναν οι ψηφίδες ενός μοναδικού μωσαϊκού ήχου και εικόνας που εξελίχτηκε σε πραγματική γιορτή για τις αισθήσεις. Μικροί και μεγάλοι χορευτές και χορεύτριες των σχολών έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, αποδεικνύοντας ότι ο χορός δεν έχει ηλικία.

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό ο πρόεδρος του Σ.Β.Α.Π., κος Αλέξης Μαυραγάνης, και ακολούθησε καλωσόρισμα του αντιδημάρχου Αθλητισμού Λυκόβρυσης – Πεύκης, κ. Κώστας Σωτηρίου.

Τα πρόσωπα που παρευρέθηκαν

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Λυκόβρυσης κ. Μάριος Ψυχάλης και οι: κ. Γιώργος Μαρκόπουλος, δήμαρχος Γαλατσίου και πρόεδρος ΠΕ.Δ.Α., κ. Γιάννης Μυλωνάκης, δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, ο κ. Πέτρος Διακογιάννης, αντιδήμαρχος Αθλητισμού και η κα Χρυσούλα Ξύγγη, αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Κοινωνικού Διαλόγου από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής, η κα Μαίρη Ιγγλέση, αντιδήμαρχος Πολιτισμού και η κα Μαριάννα Ζούρου, που έχει τη διαχείριση του Κτήματος Φιξ από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής, η κα Ελένη Βάρσου, αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας του Δήμου Κηφισιάς, η κα Μαρία Αθανασάκου – Μουντάκη, αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, ο κ. Απόστολος Καρανίκας, αντιδήμαρχος προστασίας & ευζωίας ζώων και ανάπτυξης δημοτικής συγκοινωνίας, μέλος του ΣΒΑΠ και ο κ. Νίκος Κούτρας, αντιδήμαρχος Καθαριότητας από τον Δήμο Παλλήνης,  η κα Φανή Λέκκα Εντεταλμένη Σύμβουλος Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Αμαρουσίου και αντιπρόεδρος του ΣΒΑΠ.

Στο 3ο Gala Μοντέρνου χορού συμμετείχαν χορευτικές ομάδες των Δήμων Λυκόβρυσης – Πεύκης, Αγίας Παρασκευής, Βριλησσίων, Γαλατσίου, Ηρακλείου Αττικής, Κηφισιάς, Παπάγου – Χολαργού, Πεντέλης και Μαρκοπούλου.

Guest εμφανίσεις πραγματοποίησαν η εκθαμβωτική Καλυψώ Μανή, η χορευτική ομάδα της Λυδίας Παπαϊωάνου Cachitas team, η Tango Amanti, η Pura Locura και η AmiraBalkis.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ