Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Με τριαξονικό φορτηγό ενισχύεται ο στόλος καθαριότητας του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης υπέγραψε σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία, που προέκυψε από διαγωνισμό, η οποία εκπροσωπείτο από τον κ. Παύλο Κοντέλλη, για την προμήθεια τριαξονικού ανατρεπόμενου φορτηγού με γερανό με αρπάγη, αξίας 223.000 ευρώ, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών.

Βάσει της συμφωνίας το φορτηγό θα παραδοθεί στον Δήμο τους επόμενους μήνες και θα ενταχθεί στον στόλο της Υπηρεσίας Καθαριότητας και Πρασίνου.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης: «Αποτελούσε πρωταρχικό στόχο μας να ενισχύσουμε τον εξοπλισμό της Καθαριότητας και του Πρασίνου, κάτι που δεν είχε γίνει τα τελευταία 20 χρόνια, στους παλιούς Δήμους Λυκόβρυσης και Πεύκης και στον ενιαίο Δήμο. Κατορθώσαμε να προμηθευτούμε τα τελευταία χρόνια τρία νέα απορριμματοφόρα τελευταίας τεχνολογίας, ένα σάρωθρο- πολυμηχάνημα, ένα JCB εκσκαφέα, ένα γερανοφόρο καλαθοφόρο όχημα από δωρεά, δύο ακόμη ανατρεπόμενα οχήματα, καθώς και το τριαξονικό φορτηγό όχημα με γερανό με αρπάγη, για το οποίο υπογράψαμε σήμερα. Αξιοποιήσαμε μέχρι σήμερα πλήρως το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ για τις υπηρεσίες καθαριότητας και πρασίνου, και θα συνεχίσουμε να το αξιοποιούμε. Επίσης εγκαταστήσαμε σε γειτονιές του Δήμου μας υπόγειους κάδους απορριμμάτων και ανακύκλωσης με χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο, ενισχύσαμε τον εξοπλισμό καθαριότητας με 520 κάδους απορριμμάτων από ίδιους πόρους και συνεχίζουμε βελτιώνοντας τον εξοπλισμό μας προκειμένου να βελτιώσουμε την καθαριότητα στον Δήμο μας και την καθημερινότητα των πολιτών».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ