Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Με επιτυχία διεξήχθη μια ακόμη διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ολοκληρώθηκε άλλη μια διανομή τροφίμων του Κοινωνικού Παντοπωλείου για τον μήνα Απρίλιο σε 84 οικογένειες που ζουν στον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης, ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και είναι δικαιούχοι της δομής στις 19 και 20 Απριλίου 2022.

Κατά τη διανομή αυτή, εκτός από τα τρόφιμα και τα είδη προσωπικής υγιεινής που διανέμονται κάθε μήνα, μοιράστηκαν επίσης λαμπάδες, πασχαλινά αυγά και δώρα στα παιδιά των οικογενειών που είναι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους και τους εθελοντές στις κοινωνικές μας δομές, χάρη στους οποίους ολοκληρώθηκε άλλη μια διανομή του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου με αποδέκτες 84 οικογένειες που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. Αυτή η διανομή είχε μια ιδιαιτερότητα καθώς πέραν των ειδών που λαμβάνουν οι οικογένειες των δικαιούχων οι άνθρωποι της δομής είχαν φροντίσει να συμπεριληφθούν λαμπάδες, πασχαλινά αυγά και δώρα για τα παιδιά. Θα ήθελα για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω και όσες επιχειρήσεις και συμπολίτες μας προσφέρουν δωρεές στις δομές μας. Χάρη στις προσφορές αυτές μπορούμε να παρέχουμε περισσότερα στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.»

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ