Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Μεγάλη συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Άλλη μια αιμοδοσία του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία τη Δευτέρα 18/9/2023, στην Αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης».

Έδωσαν αίμα 102 εθελοντές, από τους 105 που προσήλθαν συνολικά, ενώ 12 ήταν οι πολίτες που συμμετείχαν για πρώτη φορά σε εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης. Ως χορηγοί συμμετείχαν στην εκδήλωση τα καταστήματα της Λυκόβρυσης Pizza Fan, «Σκλαβενίτης» και οι Φούρνοι Aναστασοπούλου και Βαζάκας, ενώ βοήθησαν οι εθελόντριες Ελένη Τσάκωνα, Γιόλα Πετρούτσου και Δήμητρα Τουρίκη.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Για άλλη μια φορά μεγάλος αριθμός εθελοντών προσήλθε στην καθιερωμένη αιμοδοσία του Δήμου μας για να επιτελέσει το καθήκον του. Οι εθελοντές αιμοδότες με την προσφορά τους συνεισφέρουν στην τράπεζα αίματος του Δήμου μας, που μπορεί να καλύψει σε περίπτωση ανάγκης τους ιδίους ή συγγενικά τους πρόσωπα. Ευχαριστούμε όλους τους εργαζομένους και τους εθελοντές που εργάστηκαν για να πραγματοποιηθεί η αιμοδοσία και το Νοσοκομείο Αγία Σοφία για τη συμβολή του, καθώς και τους χορηγούς μας που σταθερά υποστηρίζουν τις δράσεις μας. Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε πάνω από όλα τους αιμοδότες, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας. Δίνω αίμα σημαίνει δίνω ζωή».

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ