Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών και Αιμοδοσία στον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης

0

Ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης και τα Νομικά του Πρόσωπα ΚΟΙΠΑΠ και ΠΕΑΠ συμμετέχουν και εφέτος στην Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών και προσκαλούν όλους τους δημότες που επιθυμούν και μπορούν να συμμετέχουν στις 21 Σεπτεμβρίου στη Λαμπαδηδρομία, καθώς και στην Εθελοντική Αιμοδοσία που θα ακολουθήσει (23 Σεπτεμβρίου 2019 στην αίθουσα Μ. Αναγνωστάκης), τιμώντας το πνεύμα της προσφοράς στον Άνθρωπο, στη Ζωή, στον Εθελοντισμό και ενισχύοντας τη Δημοτική Τράπεζα Αίματος.

Η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων και Φορέων Εθελοντών Αιμοδοτών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) διοργανώνεται εφέτος για 17η χρονιά. Είναι μια εκδήλωση της ΠΟΣΕΑ, που θεσμοθετήθηκε από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας. Σκοπός της Ομοσπονδίας είναι μέσα από συνεχείς προσπάθειες και δραστηριότητες να αναπτύξει πανανθρώπινες ιδέες, με κυρίαρχη αυτή της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, με στόχο να ευαισθητοποιήσει φορείς και πολίτες.

Η Τελετή Αφής της «Φλόγας Αγάπης» ξεκίνησε το ταξίδι της την 26η Ιουλίου 2019 στα γραφεία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Αθήνα και συνεχίζει τη διαδρομή της σε πόλεις και χωριά, φτάνοντας στον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης στις 21 Σεπτεμβρίου 2019.

Πιο συγκεκριμένα η υποδοχή της “Φλόγας Αγάπης” θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης (Χρυσοστόμου Σμύρνης & Ρήγα Φεραίου), ενώ ο τερματισμός της Λαμπαδηδρομίας εκτιμάται στις 20:00 στον Πολυχώρο Αθλητισμού, Πολιτισμού και Αναψυχής της Λυκόβρυσης (Δημοτικό Κολυμβητήριο). Η διαδρομή είναι Δημοτικό Θέατρο- Χρυσοστόμου Σμύρνης- Λεωφόρος Ειρήνης- Λεωφόρος Αμαρουσίου- Νικολάου Πλαστήρα- Αγίας Βαρβάρας- Λυκοβρύσεως- Πολυχώρος Λυκόβρυσης. Στον τερματισμό θα πραγματοποιηθεί το άναμμα του βωμού θα ακολουθήσουν εκδηλώσεις.

Την εκδήλωση στηρίζουν το ΕΚΑΒ και η Ελληνική Αστυνομία, ενώ περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθυνθεί στο τηλέφωνο 2102852945.

Η Λαμπαδηδρομία αποτελεί εναρκτήριο λάκτισμα και πρόσκληση του Δήμου και του ΚΟΙΠΑΠ για να συμμετέχουν όσοι επιθυμούν στην Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στην Αίθουσα Μανόλης Αναγνωστάκης (Χρ. Σμύρνης & Ρήγα Φεραίου) από τις 12:00 ως τις 18:30.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210-6122730. 

 

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.