Κοντά στα παιδιά του 1ου Δημοτικού Λυκόβρυσης βρέθηκε ο Δήμαρχος

0

Στο 1ο Δημοτικό Λυκόβρυσης βρέθηκε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης αποδεχόμενος την πρόσκληση των μαθητών του τμήματος Β2 να συνεισφέρει ως πολίτης στην ενίσχυση της βιβλιοθήκης του τμήματος.

Ο κ. Μαυρίδης εμφανίστηκε στην αίθουσα του Β2 και εκτός από παιδικά βιβλία έφερε γλυκίσματα, καραμέλες και χυμούς για τους μαθητές. Ο Δήμαρχος μίλησε στα παιδιά συγχαίροντας τα για την κίνηση τους να δημιουργήσουν βιβλιοθήκη στην τάξη τους, τους διάβασε ένα παραμύθι και πήρε ως δώρο τις ζωγραφιές τους, στις οποίες οι μαθητές περιέγραφαν πως θέλουν την πόλη τους.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Οι καλύτερες μου στιγμές είναι αυτές που περνάω με τα παιδιά της Λυκόβρυσης και της Πεύκης. Σήμερα ανταποκρίθηκα συνεισφέροντας στην ενίσχυση της βιβλιοθήκης του Β2 Τμήματος, αλλά κι εγώ κέρδισα από αυτή τη συνάντηση, καθώς παρέλαβα υπέροχες ζωγραφιές, που αποτελούν ταυτόχρονα αιτήματα για τον Δήμαρχο. Σε αυτές τις ζωγραφιές οι μαθητές περιγράφουν την πόλη, όπως θα την ήθελαν. Με περισσότερα δέντρα, λουλούδια και ουράνια τόξα, δηλαδή χρώματα. Είναι αιτήματα που καλούμαι να ικανοποιήσω τα επόμενα χρόνια».

 

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.