Η παράταξη Δήμος Μπροστά+ για τους βανδαλισμούς στο γήπεδο του Αστέρα: “Απούσα η δημοτική αρχή”

0

Σχόλιο σχετικά με την αντιμετώπιση του ζητήματος των βανδαλισμών στο γήπεδο μπάσκετ του Αστέρα στην Πεύκη έκανε με ανακοίνωση ο Γραμματέας της δημοτικής παράταξης “Δήμος μπροστά+” Γ. Στιβάχτης.

Όπως αναφέρει αναλυτικά:

“Δυστυχώς οφείλουμε για μια ακόμα φορά να υποκαταστήσουμε το ρόλο της δημοτικής αρχής. Η δημοτική αρχή πλήρως φοβική και παθητική παρακολουθεί την κατάρρευση του Δήμου. Δεν έφτανε η υποβάθμιση των Δασών μας, με την ραγδαία ξήρανση των Πεύκων που οφείλεται στην έλλειψη του καθιερωμένου ετήσιου ψεκασμού για την καταπολέμηση της κάμπιας, αυτή την περίοδο παρακολουθούμε τον βανδαλισμό της περιουσίας του Δήμου. Δεν είναι η πρώτη φορά που η δημοτική αρχή παραμένει παθητική και αδιάφορη. Κανονικά θα έπρεπε να κάνει το αυτονόητο. Να προβεί σε μήνυση κατ’ αγνώστου και να συνεργαστεί με τα αρμόδια όργανα, ώστε να αναζητηθούν και να εντοπιστούν οι υπαίτιοι.

Σήμερα Τετάρτη 05/05/2021 επισκεφτήκαμε το Αστυνομικό Τμήμα Πεύκης με σκοπό την ενημέρωση των ενεργειών που έχουν γίνει από τον δήμαρχο και τα αρμόδια όργανα. Με λύπη μας πληροφορηθήκαμε ότι δεν έχει υπάρξει καμία ενέργεια απο την δημοτική αρχή. Ακόμα και την ύστατη στιγμή απαιτούμε από τον δήμαρχο να πράξει τα αυτονόητα ως οφείλει αλλιώς η παράταξη μας την Παρασκευή το πρωί θα προβεί σε μήνυση κατά αγνώστου.

Η δημοτική αρχή ήταν υποχρεωμένη να έχει λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα για να αποτραπούν αντίστοιχα γεγονότα. Συνεχής φωτισμός, αύξηση των μέτρων φύλαξης και ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος αποτελούν άμεσες υποχρεώσεις της δημοτικής αρχής.

Σημειώνουμε ότι κατά την διάρκεια της θητείας Μαυρίδη ο δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης έχει δεχτεί πολλές επιθέσεις και βανδαλισμούς, χωρίς η δημοτική αρχή να αντιδρά. Καλούμε άμεσα την δημοτική αρχή να λάβει επιπλέον μέτρα φύλαξης και ασφαλείας της περιουσίας του Δήμου.”

 

 

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.