Ελάτε στην παρέα μας

Επιχειρήσεις

Διαδικτυακή συνάντηση με θέμα τη Γυναικεία Επιχειρηματικότητα την Πέμπτη 28/1

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια νέα διαδικτυακή συνάντηση με θέμα την προώθηση της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας διοργανώνεται από την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο Αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης κ. Παναγιώτης Ιωάννου ως κύριος διοργανωτής αναφέρει σχετικά: «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί να υποστηρίξει τις Γυναίκες στο επιχειρείν. Μπορούμε να δημιουργήσουμε  ένα ευνοϊκότερο περιβάλλον, ώστε να προωθήσουμε τη γυναικεία συμμετοχή στη δυναμική ανάπτυξη της οικονομίας. Μπορούμε να βοηθήσουμε τη γυναίκα να διαχειριστεί με αποτελεσματικότητα το χρόνο της και τις ευθύνες, που προκύπτουν από τους πολλαπλούς της ρόλους. Το υποσχεθήκαμε προεκλογικά και είμαστε εδώ τώρα για να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στους Δήμους μας.»

Έτσι την Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021, στις 6:25 μ.μ., μέσα από τον ιστότοπο http://www.panionannou.com/ θα μεταδοθεί η 2η Διαδικτυακή Συνάντηση στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από όλη την Ελλάδα, Οργανισμών, Φορέων, Γυναικείων Οργανώσεων, Επιχειρηματιών και ενεργών πολιτών με θέμα «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση συμβάλλει στην προώθηση της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας».

Την συζήτηση θα συντονίζουν ο κ. Παναγιώτης Ιωάννου και ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης  κ. Μανώλης Ιωαννίδης.

Η συζήτηση είναι ανοιχτή για όλους και διαδραστική, με δυνατότητα συμμετοχής του κοινού, που παρακολουθεί την εκδήλωση.

Πέραν από τον ανωτέρω ιστότοπο θα γίνει μετάδοση και μέσα  από τις ιστοσελίδες

https://www.facebook.com/maroussi.city.news

https://maroussi.city/

ioannidismanolis.blogspot.com

www.panioannou.com

 

 

Οι ομιλητές θα δεχθούν ερωτήσεις από το κοινό, καταθέτοντας τις ερωτήσεις μέσα από την συμπλήρωση της σχετικής φόρμας που θα βρείτε κατά την διάρκεια του Live Sreaming

 Σας περιμένουμε όλες και όλους για να δουλέψουμε μαζί για την δημιουργία ενός φιλικότερου περιβάλλοντος, για την ανάπτυξη και προώθηση της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στους Δήμους μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ